Ce „coafuri” au vedetele în zona INTIMĂ. FOTO

Distribuie

Cele mai multe vedete încearcă să-şi ascundă viaţa personală cât mai bine, mai ales când vine vorba de astfel de detalii intime. Poate vor să pară amuzante sau dezinhibate, poate pur şi simplu le scapă „porumbelul”… uite ce au declarat vedetele despre „coafurile” de acolo jos

Gwyneth Paltrow şi Cameron Diaz

Anul acesta, o pereche de Dj australieni au plătit suma de 30.000 de dolari – în scopuri caritabile – pentru a lua cina cu Gwyneth Paltrow. Toată întâlnirea a fost a fost înregistrată şi nu a fost chiar atât de plictisitoare. Actriţa a băut cam multe pahare cu alcool şi a început să le povestească băieţilor vrute şi nevrute. Chiar şi despre vaginul ei: „Înainte aveam părul ca în anii ’70. Acum arăt ca o fetiţă de opt ani… de fiecare dată când merg la cosmetică, Cameron Diaz trebuie să mă ţină să nu mă mişc. Noroc pentru vaginele noastre fără păr!”, s-a auzit pe înregistrare.

Kate Winslet

În timpul filmărilor pentru „The Reader”, ultimul film în care a jucat frumoasa actriţă, a fost nevoie să poarte o perucă pubiană, pentru că abia mai are păr în acea zonă. Foarte mulţi ani la rândul s-a epilat cu ceară în totalitate, iar acum îi creşte părul destul de rar şi greu: „A fost greu să stau să-mi crească părul acolo jos. Pentru că de la anii întregi în care m-am epilat cu ceară, nu mai creşte la fel. Mi-au făcut şi o perucă, tocmai pentru că nu era destul”.

Jennifer Aniston

Potrivit unui articol din revista Star din Statele Unite, Jennifer Aniston este aproape obsedată să nu aibă niciun fir de păr între picioare: „Numele ei este sinonim cu podoaba capilară impecabilă, dar fostul ei cosmetician a povestit că este aproape isterică dacă vede vreun fir de păr mai jos. Chiar şi când nu era nimic de luat mă suna să vin s-o epilez”.


sursa: unica.ro.


Distribuie