CE caută ZODIILE în viaţa TA

Distribuie

Fiecare om are un scop, obiective personale și un vis mare în viață. Vezi ce spun astrele despre ce caută zodiile în viață.

Berbec

Berbecii sunt firi active și pline de energie, astfel că ceea ce caută nativii acestei zodii sunt prietenii și distracția. Deși se spune despre ei că sunt cam neserioși, berbecii sunt de încredere și loiali.

Taur

Taurii sunt nesiguri pe toate: pe ei înșiși, pe succesul unui proiect, pe alți oameni. Tot ceea ce își doresc ei mai mult și mai mult este un strop de siguranță.

Gemeni

Gemenii nu se pot mulțumi cu puțin, ei țintesc sus și vor să ajungă departe. Cu alte cuvinte, își doresc cât mai multe de la viață și nimeni nu îi poate opri când își propun ceva.

Rac

Cu nativii acestei zodii este foarte clară treaba. Tot ce își doresc ei cel mai mult în viață este dragostea. A prietenilor, a familiei, a copiiilor lor și a întregii planete.

Leu

Leii își doresc mereu lumină: reflectoare care să le pună în valoare calitățile, lumină care să-i ghideze în momentele de răscruce și lumină care să le lumineze calea spre succes.

Fecioară

Fecioarele nu sunt critice degeaba. Nativii acestei zodii nu acceptă nimic mai puțin decât perfecțiunea și acesta este un țel în viață pentru ei, un fel de a trăi și modelul după care se ghidează.

Balanţă

Balanțele sunt cunoscute pentur simțul lor estetic. Nu numai că activează în domenii artistice și creative, dar încearcă mereu să se înconjoare de frumusețe.

Scorpion

Scorpionii iubesc drama, cețurile și vor să fie veșnic înconjurați în mister. Dacă nu și-au creat o imagine de creatură ciudată și misterioasă, care deține adevărul absolut, nu se simt bine.

Săgetător

Săgetătorii s-au născut pentru aventură. Vor mereu adrenalină, oameni dragi cu care să facă nebunii și sănătate ca să se bucure de toate.

Capricorn

Capricornii sunt poate cei mai ambițioși nativi ai zodiacului. Ei vor să aibă succes cu orice preț și muncesc pe brânci toată viața pentru asta.

Vărsător

Vărsătorii sunt mdoerni și activi, dar dorințele lor secrete sunt mult mai profunde. Un sens în viață este ceea ce își doresc cei născuți în această zodie.

Peşti

Peștii sunt numiți adesea visători, dar ceea ce își doresc ei de fapt este puțină fantezie în viața plictisitoare și obișnuită. Cum să-i condamni, când visele lor sunt colorate și viața de zi cu zi este atât de gri?

unica.ro.


Distribuie
..