Ce cadou de Crăciun meriţi, în funcţie de zodie

Distribuie

Se apropie Crăciunul şi odată cu el începe agitaţia pentru găsirea cadoului perfect. Şi fiindcă preferinţele sunt direct proporţionale cu personalitatea fiecăruia, iată ce cadou de Crăciun meriţi, în funcţie de zodie.

Berbec: fiindcă eşti o zodie foarte activă meriţi să primeşti un cadou pe măsură cum ar fi: articole sportive, articole pentru maşină, instrumente de lucru, o trusă de scule, nişte jocuri sau cărţi de acţiune, o colecţie de filme de război sau cărţi poliţişte.

Taur: eşti o zodie pragmatică şi predominant materialistă, tocmai de accea un cadou potrivit pentru tine ar fi: un portofel, un card cadou la un magazin de cosmetice, sau de ce nu, chiar şi un cont în bancă, actiuni, un certificat de proprietate, dar şi o băutură fină (vin, şampanie), un obiect de artă sau o bijuterie deosebită.

Gemeni: cadoul pe care îl meriţi de Crăciun trebuie să fie practic deoarece eşti o zodie predominant intelectuală, mentală. Cele mai bune idei de cadouri pentru tine sunt: o bicicletă, o excursie la munte, articole de scris, enciclopedii, căşti audio, un telefon, articole pentru computer, un ceas, sau un joc de şah.

Rac: eşti o zodie emoţională, guvernată de Luna, care sporeşte romantismul şi sensibilitatea, aşa ca un cadou portivit pentru tine este o invitaţie la un restaurant cu specific marin. Alte cadouri pe care meriţi să le primeşti de Crăciun sunt: articole pentru bucătărie, ciocolată, papuci de casă, halat de casă, decoraţiuni interioare pentru casă, mobilă, electrocasnice, coş de rachiţă pentru mâncare, flori sau articole pentru copii.

Leu: mai pretenţios din fire pentru tine un cadou potrivit intră în categoria obiectelor scumpe, de lux, bijuterii scumpe, şampanie, un diplomat de piele, obiecte de artă, bilete la loterie, articole pentru sufragerie, bilete la teatru sau la spectacol, un ceas scump, articole de vestimentaţie, ciocolată fină, cosmetice, sau ornamente de Crăciun deosebite.

Fecioară: guvernată de planeta Mercur, planeta care sporeşte spiritul comunicativ şi inteligenţa, ţie ţi se potrivesc cadourile practice cum ar fi: un calculator, un sistem de nagivaţie, un calendar electronic, un breloc, articole cosmetice, obiecte de uz casnic, cărţi de critică literară sau un parfum.

Balanţă: eşti o zodie cu inclinaţii spre frumos, artistice, te caracterizează sociabilitatea, bunul gust, aşa că meriţi de Crăciun să primeşti un tablou pictat de un artist cunoscut. Alte cadouri care te-ar încânta sunt: articole de divertisment, dulciuri, ciocolată, cărţi umoristice, articole de înfrumuseţare obiecte de artă, o ramă foto digitală, albume de muzică, flori, decoraţiuni interioare, sau parfumuri cu esenţe dulci.

Scorpion: meriti sa primesti de Craciun o colectie de carti de aventura, sau articole cu tenta ezoterica (talismane, pietre norocoase, horoscop personal, amulete).

Săgetator: deoarece esşti o zodie spirituală, cu o fire filosofică şi religioasâă, cele mai bune idei de cadouri pentru tine sunt: obiecte cu încărcătură spirituală (icoane, obiecte de cult indiene, tibetane etc), cărţi în limbi străine, cărţi despre civilizaţii străine, cărţi de filosofie sau religie, un glob pământesc, sau o invitaţie la un restaurant cu specific chinezesc.

Capricon: te vor bucura nişte bilete la teatru, parfumuri, lumânări, vază de cristal, articole pentru birou, parfumuri cu arome reci, o invitaţie la munte, la un restaurant rustic, beţisoare parfumate, obiecte de decoraţiune interioară.

Vărsător: eşti o zodie intelectuală, originală aşa că meriţi un cadou modern, autentic cum ar fi: o stea cu numele tău, un telescop, o călătorie în străinătate, un abonament la cursuri de yoga, sau o invitaţie la un restaurant ultra-modern.

Peşti: eşti o zodie predominant emoţională aşa că o carte de poezii ar fi un cadou perfect pentru tine. Alte cadouri pe care le merişi de Crăciun sunt: articole pentru baie, halat de baie, cosmetice, sau un album foto, picturi, tablouri, vacanţe la mare, un cd cu muzică romantică, de meditaţie.

realitatea.net


Distribuie