Ce are UNIC fiecare ZODIE

Distribuie

Chiar dacă semeni cu sora ta mai mare sau ai împrumutat din gesturile mamei sau prietenelor tale, te caracterizează ceva unic, pe care îl… împărtăşeşti numai cu femeile din aceeaşi zodie.

Berbec: Energia începutului, dinamismul şi spontaneitatea. Ştii ca nimeni alta să porneşti lucrurile sau acţiunile şi îi trezeşti pe mulţi din amorţeală.

Taur: Ai o energie venusiană hrănitoare, dulce şi reconfortantă. Când alţii sunt obosiţi, simpla ta prezenţă îi odihneşte şi îi fascinează.

Gemeni:
 Ai idei, gânduri şi o stare de jucăuşenie specifică lui Mercur în semn de aer. Ştii să îi înveseleşti pe ceilalţi şi să le oferi soluţii inteligente.

Rac: Reprezinţi pentru alţii sentimentul de “acasă”, duioşia şi sensibilitatea. Iar feminitatea ta e unică şi inegalabilă.

Leu: Degaji în jur energie la fel ca şi Soarele, care încălzeşte tot sistemul solar. Îi înveţi pe ceilalţi ce însemnă nobleţea şi generozitatea.

Fecioară:
 Oferi stabilitate, devotament, o stare de calm şi de luciditate capabilă să îi aducă pe ceilalţi cu picioarele pe pământ, dacă e nevoie.

Balanţă:
 Deţii toate energiile elevate ale lui Venus: frumuseţe, armonie, echilibru, diplomaţie şi rafinament.

Scorpion: Trezeşti în ceilalţi cele mai adânci şi tulburătoare sentimente. Ai din plin energie erotică şi eşti o sursă inepuizabilă de putere interioară.

Săgetător: Îi animeazi pe cei din jur cu pofta de viaţă, umorul şi entuziasmul tău. Cu energia ta jupiteriană eşti un focar de energie benefică.

Capricorn: La tine ceilalţi pot admira responsabilitatea, auto-controlul, ordinea şi tenacitatea către idealuri înalte.

Vărsător:
 Eşti un prieten nemaipomenit, de încredere, pe care te poţi baza oricând. Emiţi o energie destul de abstactă, dar elevată şi înălţătoare.

Peşti:
 Unicitatea ta e dată de un “je ne sais quoi” imposibil de pus în cuvinte. Trezeşti în ceilalţi spiritul de sacrificiu, credinţa sau iubirea sublimă.

unica.ro.


Distribuie
..