Cât timp rămân ÎNDRĂGOSTITE ZODIILE

Distribuie

Dragostea este frumoasă, dar nu durează o veșnicie. Află cât timp rămâi îndrăgostită, în funcție de zodie.

Berbec

Ești o fire rațională, dar te lași cuprinsă de val, atunci când te îndrăgostești. Din păcate, însă, nu te ține mai mult de 24 de ore. Odată ce ți-au trecut fluturii din stomac, devii foarte critică și simți din nou nevoia de independență.

Taur

Iubirea este foarte importantă pentru tine și ești capabilă să lupți cu toate armele pentru o relație. Rămâi toată viața îndrăgostită de o persoană, câtă vreme nu te dezamăgește.

Gemeni

Îți place flirtul și nu prea te gândești să te așezi la casa ta. Rămâi îndrăgostită cel mult 30 de secunde, după care sunt șanse mari ca atenția ta să se îndrepte spre altcineva.

Rac

Ești o romantică incurabilă și visezi la o iubire desprinsă din povești. Nu îți dai inima oricui, dar când se întâmplă, cel puțin 100 de ani nu ai ochi decât pentru o persoană.

Leu

Îți place să primești atenție, iar pentru asta, nu te dai înapoi de la flirturi nevinovate. Chiar dacă ceilalți te pot considera superficială, tu ești capabilă să iubești o singură persoană o viață întreagă.

Fecioară

Pragmatismul tău te face o persoană greu de cucerit. Nu te lași impresionată de cuvinte și nu ai nicio problemă să pleci, atunci când lucrurile nu mai sunt pe placul tău. Rămâi îndrăgostită cel mult câteva luni.

Balanță

Trăiești pentru iubire, dar îți place mai mult sentimentul, decât persoana. Treci foarte ușor de la o relație la alta și îți pierzi interesul, dacă nu ești adorată.

Scorpion

Îți place să faci cuceriri, dar foarte puțini sunt cei care reușesc să te cucerească. Când se întâmplă, însă, rămâi îndrăgostită o eternitate.

Săgetător

Pentru tine, dragostea durează două zile. Ești ușor de cucerit și întotdeauna ți se pare că poți găsi ceva mai bun, iar asta te face nestatornică.

Capricorn

Pentru tine, cariera este cea mai importantă și nu pui mare preț pe iubire. Odată ce intri, însă, într-o relaţie, îi eşti fidelă partenerului tău.

Vărsător

Îţi place să te îndrăgosteşti, dar nu prea crezi în iubire veşnică. Rămâi îndrăgostită un an, doi, după care s-ar putea ca interesul tău să se mute în altă parte.

Peşti

Eşti o fire romantică şi îţi place să fii îndrăgostită. Te implici mult în relaţii, dar nu ai o problemă să pleci, atunci când începi să observi lucruri care nu îţi plac. Mai mult de cinci luni nu prea te ţin fluturii în stomac.

unica.ro.


Distribuie
..