Cât de REPEDE se îndrăgostește, în funcție de zodie

Distribuie

Farmecele tale nu sunt de ajuns, pentru a-l face să se îndrăgostească de tine. Uneori, astrele au un cuvânt important de spus. Află cât de repede se îndrăgostește un bărbat, în funcție de zodie.

Berbec

Berbecul este impulsiv, așa că nu este de mirare că se poate îndrăgosti la prima vedere. Odată ce l-ai fermacat, se va dedica în totalitate relației cu tine, însă dacă simte că ești plictisită, va pleca fără să se uite în urmă. Este o persoană pasională și are nevoie de cineva care să iubească la fel de intens. Dacă vrei să te iubească, fii spontană și nu-i îngrădi spiritul liber, tachinează-l și încearcă să îi menții interesul.

 

Taur

Taurul visează să găsească dragostea, dar foarte greu găsesc pe cineva pe placul lor. Nu se vor îndrăgosti de tine decât după ce s-au convins că ești femeia sensibilă și delicată pe care o caută. Ai un as în mânecă dacă știi să gătești, întrucât sunt gurmanzii zodiacului. Odată ce i-ai câștigat inima unui Taur, nu te va mai lăsa să pleci.

Gemeni

Bărbații Gemeni sunt cel mai greu de cucerit. Le place flirtul și se pot îndrăgosti de zeci de ori într-o zi, însă își pierd rapid interesul. Iubesc aventura și libertatea și fug, în momentul în care simt că cineva i-ar putea ține în frâu. Nu te gândi, însă, că nu ai nicio șansă să ții lângă tine un bărbat în această zodie. Dacă îl înțelegi și îi acorzi spațiul de care ai nevoie, va face tot ce poate să te simți cea mai fericită femeie de pe pământ.

Rac

Scopul unui bărbat în zodia Rac este să își găsească dragostea și să își întemeieze o familie. Își dorește atât de mult să treacă prin aceste experiențe, încât se lasă ușor dus de val. După a doua întâlnire, el își face, deja, planuri de nuntă și se vede îmbătrânind lângă tine. Se așteaptă ca femeia de lângă el să simtă același lucru, iar când nu se întâmplă asta, suferă. Nu te gândi, însă, că se învață minte, după ce are inima frântă. Racul este capabil să se îndrăgostească de sute de ori, cu aceeași viteză, până când găsești persoana dorită.

Leu

Leul este foarte încrezător în forțele proprii și îi place să conducă în orice domeniu, chiar și în relații. Îi place să fie îndrăgostit și nu se dă înapoi când simte acel fior, chiar dacă are, deja, o relație. Nu își face planuri de viitor, el se bucură mai degrabă de moment. Femeia de lângă el trebuie să îl înțeleagă și să nu îl preseze. Orice întrebare despre viitor s-ar putea să îl pună pe fugă.

Fecioară

Bărbatul Fecioară se îndrăgostește greu, așa că trebuie să ai multă răbdare, dacă vrei o relație cu el. Îi plac femeile muncitoare, organizate și afectuoase și nu va rămâne lângă cineva, dacă nu va fi sigur că are calitățile pe care le caută.

Balanță

Nativii acestei zodii sunt guvernați de planeta Venus, așa că nu este de mirare că sunt romantici incurabili. Se îndrăgostesc foarte repede, pentru că visează la o dragoste ca în filme. De fapt, ei iubesc dragostea, iar dacă astăzi sunt topiți după tine, mâine s-ar putea să simtă același lucru pentru altcineva. Bărbatul Balanță zboară din floare în floare, însă dacă chiar se îndrăgostește de tine, va fi iubitul perfect.

Scorpion

Scorpionul nu se lasă pradă sentimentelor atât de ușor. Este un tip suspicios și foarte pretențios, așa că nu va lăsa garda jos, până când nu va fi sigur că ești ce caută. În momentul în care se îndrăgostește, însă, o face sincer și pentru toată viața.

Săgetător

Săgetătorul se îndrăgostește foarte repede, dar la fel de repede se plictisește. Este mereu atras de lucruri noi și nu prea se gândește la viitor. Nu înseamnă, însă, că nu îi plac relații pe termen lung, ci doar că se va implica în una atunci când va fi pregătit.

Capricorn

Drumul spre inima Capricornului este lung și anevoios, acesta fiind unul dintre cei mai pretențioși nativi ai zodiacului. Analizează foarte bine o femeie, înainte să decidă dacă o va lăsa în viața lui, și nu îți va da nici cel mai mic indiciu, până când nu reușește să tragă el o concluzie.

Vărsător

Vărsătorul este o fir rațională și nu prea se lasă purtat de val. Nu caută dragostea, iar dacă se îndrăgostește, o face pentru că a găsit o femeie specială. Ai grijă, însă! Acest nativ se plictisește repede, dacă simte că îi este îngrădită libertatea.

Pești

Peștii trăiesc ca să iubească, așa că nu este nicio surpriză că se îndrăgostesc foarte repede. Sunt romantici incurabil, iar natura lor visătoare îi face să o idealizeze pe femeia de lângă ei. Nu înseamnă, însă, că se îndrăgostesc des și de oricine. Bărbatul Pește este loial și își pune sufletul pe tavă, iar când este respins, are nevoie de mult timp, pentru a-și reveni.

unica.ro


Distribuie
..