Cât de pregătită eşti pentru căsătorie, în funcţie de zodia ta

Distribuie

Berbec Se poate spune că ești pregătită mereu pentru marele pas, dar și că nu ți-e frică de vreun eșec sentimental. Iei acest lucru ca pe ceva normal și obligatoriu, de aceea nu stai deloc pe gânduri atunci când primești vreo cerere sau când relația ta devine din ce în ce mai serioasă. Îți plac angajamentele de orice fel!

Taur

Nu te vei simți niciodată pe deplin pregătită, însă vei face totuși marele pas după lungi analize.

Vrei ca totul să fie numai ca tine, însă știi de la bun început că acest lucru nu se va întâmpla. Nu ești deschisă compromisului și nu ești dispusă să te schimbi, de aceea riscul de a eșua este unul destul de crescut!

Gemeni

Pentru tine căsătoria nu este ceva prea important, așa că te poți mărita dacă asta simți că trebuie să faci, și la fel de rapid poți și divorța dacă nu îți convine ceva.

Ca să fii ferm convinsă că relația va funcționa, cu siguranță partenerul și viitorul soț ar trebui în permanență să aducă ceva nou!

Rac

Nu te grăbești atunci când e vorba de alegeri serioase menite să îți schimbe viața, așa că pregătită nu vei fi niciodată.

Faptul că nu ai nicio garanție că relația va funcționa te va face să fii sceptică tot timpul. Te vei căsători în momentul în care consideri că ai înaintat în vârstă sau atunci când vrei să ai un copil.
realitatea.net


Distribuie
..