Cât de MALIŢIOASE sunt femeile în funcţie de ZODIA lor

Distribuie

Există tipologii de răutate dictate de semnul zodiacal sub care ne-am născut. Deasemenea este o vorbă care spune că “femeile sunt rele”. E clar că o femeie poate fi cu adevărat maliţioasă dacă are un motiv destul de întemeiat sau dacă îi face plăcere. Însă nu toate femeile sunt rele în egală măsură.

BERBEC:

Femeile născute în zodia Berbec se enervează foarte repede. Sunt agresive din punct de vedere verbal şi se supără foarte tare. Şi acest lucru se întâmpla cât se poate de des. Pun etichete oamenilor chiar fără să aibă cea mai mică idee despre ei, sunt geloase, egoiste şi se contrazic mereu chiar dacă nu au dreptate. Dacă cineva se ia în coarne cu ele, se vor înfuria foarte rău şi vor încerca să rănească acea persoană. Însă nu vor reuşi prea multe, pentru că le lipseşte viclenia.

TAUR:

Doresc mereu să pară altcineva şi de multe ori fac acest lucru cu desăvârşire. Sunt cât se poate de prefăcute pentru că le este frică să nu cumva să se afle care le sunt punctele slabe. Femeile născute în taur sunt zgârcite cu cei din jur, invidioase şi îşi tradează pe ascuns prietenii dacă consideră că au fost înşelate. Au gura mare şi nu poţi să le spui niciun secret. Totodată, se simt ameninţate des şi îşi dau arama pe faţă la fel de des. Nu va ezita niciodată să se ia în coarne din motive stubide. Nereuşind să se descarce pe moment, poartă ranchiuna mult timp şi nu se dau bătute până nu distrug persoanele pe care le urăsc.

GEMENI:

Femeile născute în acest semn zodiacal nu sunt neapărat rele. Mai degrabă bârfesc foarte mult şi au impresia că sunt cele mai deştepte şi cele mai frumoase. Deşi au mulţi prieteni, îi disconsideră din motive futile, fără să le cunoască destul de bine caracterul. Se supără serios foarte greu, tocmai pentru că nu consideră că are sens să se lupte cu cineva mai slab, respectiv cu oricine. Sunt foarte încrezute. Însă, dacă sunt călcate pe bătătură, femeile din Gemeni nu vor ezita să se răzbune crunt prin cele mai perverse metode. Fiind foarte inteligente, nici nu vă veţi da seama când vă va lovi răzbunarea unui astfel de nativ, mai ales că nu le e ruşine să îşi folosească sexualitatea pentru a obţine ce vor.

RAC:

Femeile din Rac au o cruzime legendară, însă justificată. Se razbună dacă sunt minţite şi nu prea le deranjează altceva în viaţă. Mai ales că au vieţi destul de monotone. Ele însele se consideră mediocre şi singurul lucru pe care îl doresc cu adevărat este sinceritatea. Femeile din Rac vor da de înţeles că au de gând să se răzbune de nenumărate ori pentru un motiv care pare mic pentru restul. Însă nu prea se pricep să gândească în perspectivă şi de aceea sunt sortite eşecului. Putem spune că femeile din Rac vorbesc mult şi fac puţin. Tocmai această lene le face să fie cât se poate de inofensive la capitolul răutate.

LEU:

Femeile din Leu sunt foarte orgolioase, subiective, vor să fie divinizate şi linguşite şi nu suportă părerile celor din jur. Când nu mai au lăudători, îi desfiinţează din orice punct de vedere şi se comportă execrabil cu ei. Adevărul este că femeia Leu are de fapt nevoie să fie dominată. Numai că, fiind foarte pretenţioasă, găseşte greu partenerul care să o domine şi acest lucru o înrăieşte. De aici şi plăcerea macabră să distrugă tot ce contează pentru ele în viaţă.

FECIOARĂ:

Fecioarele sunt poate cele mai rele femei din lume. Se bazează pe sex-apeal-ul pe care îl deţin pentru a obţine tot ce vor. Manipulează deopotrivă bărbaţi pentru că le place şi femei pentru că pot. Fecioarele au nevoie mereu să îşi demonstreze că sunt superioare şi de aceea, deşi vorbesc puţin, acţionează malefic. O Fecioară este în stare să te sărute şi în acelaş timp să îţi ţină pistolul la cap. Ce-i drept, au şi de câştigat din asta. Mai ales că sunt aproape total lipsite de scrupule.

BALANŢĂ:

Balanţele sunt ignorante. Apreciază oamenii după starea materială şi aspectul fizic şi nu sunt în stare să emită păreri proprii. Li se pare inutil să urască pe cineva şi se împacă bine şi cu gândul trădării. Balanţele sunt aproape inofensive şi de aceea multă lume le foloseşte în cele mai parşive scopuri. Dacă au intenţia să facă rău, se opresc înainte să întreprindă ceva din cauza că le lipseşte curajul şi le este ruşine de ele înşile.

SCORPION: 

Femeile din acest semn zodiacal, în ciuda agresivităţii animalului care le reprezintă, sunt inofensive. Vorbesc mult dar fac puţin şi chiar dacă se enervează pe moment nu acţionează. Însă, dacă sunt cu adevărat călcate pe cap, aidoma scorpionului, nu se tem să inţepe letal. Nu prea le pasă de cei din jur şi preferă să trăiască ascunse însă în confort. Sunt unele dintre cele mai inofensive partenere şi cele mai credule. Dar dacă află că au fost înşelate, înnebunesc.

SĂGETĂTOR:

Femeile născute în săgetător au o răutate tacită. Nu se complică în viaţă şi aleg să-i ignore pe cei care le doresc răul. Nu suportă falsitatea însă şi de aceea îşi manifestă mereu părerea când dau de o persoană falsă. Nu sunt un pericol pentru nimeni şi doresc mereu să fie pace şi voie bună în grupul de prieteni.

CAPRICORN:

Femeile din acest semn zodiacal sunt destul de încercate de viaţă. Tocmai de aceea au învăţat să lupte şi sunt mereu tensionate. A nu se înţelege că sunt rele sau malefice, însă mereu vor aborda cea mai rapidă soluţie pentru a ieşi dintr-o criză, chiar dacă această soluţie este crudă. Nu le plac compromisurile şi rănesc uşor pe oricine pentru a scăpa de ele.

VĂRSĂTOR:

Femeile din vărsător sunt mai degrabă mândre decât rele. Încapabile să fie parşive, nu doresc decât să li se recunoască statutul. Muncesc mult pentru el şi de aceea doresc recunoştinţă. Pot deveni maliţioase doar dacă le este pusă la îndoială inteligenţa. Este probabil să apeleze la vreo amică din Gemeni, cu care se înţeleg foarte bine, pentru a se răzbuna.

PEŞTI:

Femeile din peşti ticluiesc planuri de lungă durată. Nu suportă pe nimeni, nici măcar pe ele însele şi au o plăcere SADICĂ să vadă că cineva păţeşte ceva. Nu sunt deloc inteligente atunci când vine vorba de a face rău cuiva. Se mulţumesc cu urlete, ţipete, înjurături şi se victimizează foarte mult. Aidoma animalului sub semnul căruia s-au născut, dacă se simt prinse în plasă, devin foarte violente. Nu este bine să te încrezi într-o astfel de femeie pentru că la un moment dat sigur îţi va face rău.

sursa: lyla.ro


Distribuie