Care sunt numerele ce îţi poartă NOROC, în funcţie de ZODIA ta

Distribuie

Fiecare dintre noi este născut sub un semn zodiacal care se pare că îi stabilşte punctele de reper ale destinului, mai ales când vine vorba de noroc. Mulţi cercetători în domeniu consideră că perioada anului în care este născut un om poate determina cantitatea de noroc sau numărul de şanse pozitive care îi vor apărea în viaţă.

Berbec

Berbecii încep să aibă noroc după o perioadă în care depun un efort destul de mare pentru a obţine ceea ce vor. Berbecii trebuie să muncească mult pentru a ajunge să fie satisfăcuţi iar rezultatul final, în cazul în care este cel dorit, este cea mai puternică motivare pentru a continua. Berbecii nu consideră că norocul este cu adevarat relevant fiind convinşi că tot ceea ce realizează trebuie să fie făcut de ei inşişi. Tocmai de aceea nu sunt consideraţi ca fiind nativi norocoşi ai zodiacului. Cu toate acestea, au o serie de numere care le sunt favorabile.

Numere cu noroc: 1, 9, 13

Taur

Taurii sunt iubitori ai confortului material şi le place să trăiască pe picior mare. Obtţn ceea ce îşi doresc prin multă muncă însă, spre deosebire de berbeci, au şi destul de mult noroc. Astfel, planurile Taurilor se realzează lesne şi nu dau de mari impedimente în ducerea la bun sfârşit a proiectelor care le vor aduce beneficii. Cu toate acestea, dacă încep să se bazeze prea mult pe noroc, Taurii riscă să nu mai realizeze nimic.

Numere cu noroc: 17, 2, 40

Gemeni

Gemenii reprezintă semnul zodiacal la care norocul joacă un rol cât se poate de important. Fiind persoane cărora le place să comunice foarte mult, sociabile şi care se înconjoara de foarte mulţi prieteni, Gemenii sunt unii dintre cei mai norocoşi nativi ai horoscopului. Este şi logic sa fie aşa, având în vedere cât de multă lume îi îndrăgeşte şi cât de multă lume caută să le acorde ajutorul. Astfel, ceea ce doresc se realizează lesne datorită faptului că sunt norocoşi în primul rând la oamenii care le stau aproape.

Numere cu noroc: 6, 2

Rac

Majoritatea nativilor din aceasta zodie au o viaţă plină de suişuri şi coborâşuri. Rareori găsesc echilibrul de care au nevoie şi trec prin perioade în care soarta nu le surâde aproape deloc şi perioade în care nu le vine să creadă câte lucruri bune li se întâmplă. Cu toate acestea, deşi norocul lor oscilează foarte mult, racii ştiu să fie optimişti. De aceea, de fiecare dată când se află la pământ, se bazează pe norocul ce urmează să vină şi astfel au puterea să meargă înainte.

Numere cu noroc: 10, 5, 7

Leu

Leii sunt unii dintre cei mai mândri nativi ai horoscopului şi se simt de parcă tot norocul de pe lume li se cuvine. Tocmai de aceea, datorită faptului că simt acest lucru, sunt şi foarte norocoşi. Le place să trăiască în jurul celor care îi apreciază şi aproape îi venerează, iar energia acestor oameni se transformă cu fiecare ocazie, în noroc pentru Lei. Ei sunt conştienţi de faptul că sunt priviţi că nişte superiori şi de aceea destinul le surâde.

Numere cu noroc : 4, 1, 11

Fecioara

Nativii acestei zodii sunt consideraţi poate cei mai ghinionişti din tot zodiacul. Pe lângă faptul că trebuie să muncească din greu pentru absolut tot ceea ce îşi doresc, li se întâmplă de multe ori să piardă ce au mai drag fără să fie vina lor. Cu toate acestea, fecioarele au o putere interioară de invidiat care le face să meargă înainte orice ar fi. La un moment dat al vieţii lor nativii acestei zodii se vor împotrivi destinului lor şi vor lupta necontenit cu acesta. Atunci va fi şi momentul în care norocul le va surâde în sfârşit.

Numere cu noroc: 2, 6

Balanţa

Balanţele sunt pragmatice din fire însă au o mare slăbiciune: dragostea! Nativii acestei zodii se consideră norocoşi în special atunci când viaţa amoroasă merge bine. Pentru ei, iubirea este unul dintre cele mai importante lucruri din viaţă şi dacă au parte de ea sunt cât se poate de fericiţi. Le place să creadă că le este destinat să iubească foarte mult şi să fie foarte iubiţi şi de fiecare dată când simt fiorul dragostei se simt norocoşi.

Numere cu noroc: 3, 7, 9

Scorpion

Scorpionii au perioade în care îşi doresc linişte şi perioade în care îşi doresc mult mai multă agitaţie în viaţa lor. Destinul le oferă aceste perioade pentru ca ulterior nativii din scorpin să se sature de ele. Sunt momentele în care se autocompătimesc şi spun că nu au noroc, fără să îşi aducă aminte ce anume şi-au dorit iniţial. Aşadar, deşi sunt unul dintre semnele zodiacului căruia destinul îi oferă cam tot ce le este pe plac, din cauza faptului că sunt foarte nemultumiţi, Scorpionii se simt adevăraţi ghinionişti.

Numere cu noroc: 8, 20, 5

Săgetător

Săgetătorii sunt unii dintre cei mai puternici nativi, din punct de vedere al destinului. Deşi tocmai destinul îi supune unor grele încercări, Săgetătorii nu se dau niciodată bătuţi. Nu cred în noroc tocmai din cauza încercărilor de pe parcursul vieţii, însă, în puţinele momente când sunt cu adevărat la pământ, norocul le surâde.

Numere cu noroc: 2, 9, 3

Capricorn

Nici Capricornii nu sunt tocmai cei mai norocoşi nativi din zodiac. Spre deosebire de Sagetatori însă, lor le surâde norocul mai des datorită optimismului care-i caracterizează. Astfel, datorită faptului că reuşesc să îşi menţină o stare psihică pozitivă, şi destinul pare să ţină cu ei, atunci când au nevoie.

Numere cu noroc: 0, 10, 14

Vărsător

Vărsătorii sunt genul de persoane care obţin cam tot ceea ce îşi doresc. Mai mult decât atât, sunt destul de buni pentru a oferi ajutor şi celor care sunt în jurul lor. De aceea, destinul le zâmbeşte deseori şi le oferă posibilităţi pe care să le urmeze pentru a avea o viaţă mai liniştită şi mai împlinită.

Numere cu noroc: 17, 22, 2

Peşti

Personalitatea nativilor din această zodie este dominată de planeta Jupiter, aceea a norocului. Astrele însă înzestrează Peştii cu o anumită nehotărâre nativă, care îi poate împiedica să îşi realizeze visele. Pentru a accesa norocul cu care sunt înzestraţi, Peştii trebuie să înveţe să se avânte în societatea.

sursa: lyla.ro


Distribuie
..