Cameron Diaz a făcut SEX în mare! Toată lumea i-a văzut! GALERIE FOTO

Distribuie

Cameron Diaz şi Benji Madden sunt cel mai nou cuplu din showbiz-ul de peste Atlantic. Aceştia au petrecut o mică vacanţă în Florida ca doi îndrăgostiţi şi, în una dintre zilele toride de pe plajă, fără să le mai pese de cei din jur, au început să-şi împartă gesturi tandre şi săruturi, în valurile mării.

Cameron Diaz iubeşte din nou, după ce o lungă perioadă de timp nu prea a avut succes pe plan sentimental. Blondina în vârstă de 40 de ani s-a cuplat cu rocker-ul Benji Madden (35 de ani) şi profită de fiecare clipă petrecută în prezenţa lui.

Atât de tare încât cu greu se poate îşi ţine mâinile departe de starul tatuat de la Good Charlotte. Sub soarele torid al celei mai recente vacanţe petrecute în Florida, Cameron l-a răsfăţat pe Benji cu săruturi şi atingeri fierbinţi, pe plajă, după care „partida” de tandreţuri s-a mutat în valuri. Aici, cei doi au fost la fel de generoşi unul cu celălalt în gesturi de afecţiune, ba ciar la un moment dat actriţa îl cuprinde pe muzician cu picioarele în jurul taliei, părând că fac sex. Dacă s-au derulat sau nu scene interzise minorilor numai ei ştiu, însă de pe margine publicul a asistat cu plăcere la episodul incandescent.

libertatea.ro.


Distribuie
..