Cadouri de Sfântul Nicolae în funcţie de zodie

Distribuie

Nu doar copiii îşi doresc cadouri dulci sau picante de la Moş Nicolae, ci şi bărbaţii pe care îi iubim. Dacă nu ştii ce cadou să-i cumperi de Moş Nicolae, în funcţie de zodia lui, poţi încerca să te inspiri de aici.

Berbec

Berbecii sunt pasionaţi de propria persoană şi de maşina lor. Dacă vrei să-i faci un cadou inspirat de Moş Nicolae, încearcă un accesoriu pentru GPS, o ramă foto digitală sau ceva care să îl pună în valoare şi bărbatul berbec va fi mulţumit. Nu te obosi cu cadouri foarte scumpe sau cu daruri handmade, nu este impresionat de ele.

Taur

Taurii sunt destul de pretenţioşi la cadouri, iar cele de Moş Nicolae nu sunt o excepţie. Dacă vrei să-l impresionezi pe bărbatu taur din viaţa ta, cel ami bine este să investeşti în ceva pentru apartamentul lui, sau într-o excursie, deoarece el pune preţ pe cadourile practice şi e “băiat de casă”.

Gemeni

Spre deosebire de berbeci, nativii din gemeni abia aşteaptă un cadou personalizat. Cumpără ceva banal şi l-ai pierdut. Încearcă să faci chiar tu un cadou, fie că e vorba de brioşe cu Moşul din glazură, fie că este vorba de mănuşi tricotate pentru smartphone.

Rac

Racii vor cadouri romantice, dacă se poate cu poezii, flori şi lumânări parfumate incluse. Dacă vrei să-l cucereşti sau recucereşti pe nativul din rac, fă rost de o rezervare la un restaurant de lux, cumpără-i un voucher pentru masaj în doi sau du-l la Viena, la Târgul de Crăciun.

Leu

Leii au pasiuni foarte bine definite. Dacă vrei să-l impresionezi pe “regele animalelor”, trebuie să investeşti ceva bani şi energie în cadiul lui de Moş Nicolae. Încearcă o băutură fină, în ediţie limitată, o cămaşă de firmă sau un parfum scump.

 
Fecioară

Fecioarele vor lucruri tradiţionale de Moş Nicolae, adică nu trebuie să te oboseşti cu cadouri scumpe. Cumpără dulciuri multe şi, eventual, ceva despre care îţi povestea din copilăria lui (o maşinuţă, banane în ziar). Până la urmă, Moş Nicolae este un prilej să ne aducem aminte de copilul din noi.

Balanţă

Balanţele sunt foarte încântate de tot ce înseamnă sărbători de iarnă, deci entuziasmul lui va fi la fel de mare, indiferent dacă îi cumperi de Moş Nicolae o lampă de birou, un set de cărţi cartonate, sau o maşinuţă de jucărie şi ciocolată. Cel mai bine este să mergi pe ceva foarte practic, cum ar fi un obiect care i s-a stricat recent, sau de care a spus că are nevoie.

Scorpion

Scorpionii îşi doresc surprize de la Moş Nicolae. Dacă nu a fost cuminte, îi poţi facealuzii cu un băţ sau o vergea în ghete. Dacă nativul tău din scorpion a fost băiat cuminte şi merită cadouri dulci de la Moş Nicolae, poţi să încerci o masă clasică, cu vin roşu şi pe tine aşteptându-l în lenjerie sexy.

 

Săgetător

Săgetătorii sunt oameni de acţiune, aşa că cel mai bun cadou pentru un nativ al acestei zodii este un voucher la o şcoală de echitaţie, un curs de paraşutism sau orice alt sport, care implică adrenalină şi energie. Săgetătorul va fi mulţumit şi cu o sesiune de shopping pentru ghete şi placă de snowboard, oricum, cadoul lui de Moş Nicolae trebuie să fie ceva destinat unui hobby de-al lui.

 
Capricorn

Capricornii iubesc gadgeturile aproape de mult pe cât iubesc confortul şi lucrurile cu care sunt obişnuiţi. Deşi sună contrastant, un nativ din capricorn visează la ceva nou din tehnologie la fel de mult pe cât îşi doreşte ca nimic să nu se schimbe niciodată. În funcţie de buget, încearcă să-i iei de Moş Nicolae o tabletă, o edişie de colecţie a unui joc video la modă, o consolă de jocuri, sau un accesoriu de fashion scump.

Vărsător

Vărsătorii îşi doresc mereu cadouri foarte noi, obiecte care abia au apărut pe stoc, haine de care nu a apucat nimeni încă să cumpere sau dulciuri custom made. Dacă vrei să-l impresionezi de moş Nicolae pe bărbatul vărsător, cumpără ceva din străinătate şi care nu a apărut încă pe piaţa din România.

Peşti

Bărbaţii peşti sunt romantici şi tradiţionalişti, aşa că cel mai bun cadou de Moş Nicolae ar fi o carte în ediţie princeps, un bilet la un concert al unei formaţii obscure, de care numai el şi alţi 10 oameni au auzit, o cină romantică sau o sticlă de vin vechi şi scump.

realitatea.net


Distribuie
..