Bucurie fără margini în familia lui Traian Băsescu! Iată ce s-a întâmplat

Distribuie

Familia Băsescu este în extaz. Elena, fiica mică a preşedintelui ţării, va avea un băieţel, primul din familie şi cel care va duce numele mai departe.

Elena Băsescu, mezina familiei,  şi soţul ei Bogdan Ionescu sunt în culmea fericirii. Cei doi vor fi părinţii unui băieţel.

La aproape doi ani de la căsătorie şi după mai puţin de un an de la naşterea fetiţei lor, Sofia Anais, Elena Băsescu a rămas din nou însărcinată. Vestea nu a fost una surprinzătoare, în condiţiile în care, EBA nu făcuse un secret din faptul că îşi doreşte să devină mamă din nou, cât de curând.

Bebeluşul va sta în cameră cu surioara lui

Conform zvonurilor, noul membru al familiei Băsescu-Ionescu ar urma să vină pe lume peste câteva luni, însă tinerii nu vor fi nevoiţi să facă mari pregătiri pentru acest moment, având în vedere că însuşi tăticul a contribuit la amenajarea impozantei camere în care, pe lângă pătuţul micuţei Sofia Anais, va avea loc, cu siguranţă şi cel al bebeluşului. Elena Băsescu a devenit pentru prima dată mămică anul trecut, la 1 septembrie, la un an după căsătoria cu Bogdan, fiul omului de afaceri Bebe Ionescu.

libertatea.ro.


Distribuie
..