BOMBĂ în industria filmelor pentru ADULȚI! Ce vor să facă acești doi ACTORI sfidează orice LOGICĂ / FOTO

Distribuie

Un bărbat şi o femeie vor face, în premieră absolută, sex în spaţiul cosmic, dar nu pentru a procrea, ci pentru o nouă producţie pornografică finanţată de Pornhub, unul din cele mai de succes siteuri de profil, scrie The Independent.

Un mic pas pentru om, un salt uriaş pentru omenire: Sexploration.  Pelicula pentru adulţi va fi filmată cel mai probabil în 2016, costurile producţiei fiind estimate la 3,4 milioane de dolari, sumă pe care speră să o strângă online cu ajutorul donatorilor pasionaţi de filmele pentru adulţi, cât şi de latura ştiinţifică a ineditului proiect “dragoste pentru ştiinţă şi sex”, cum îl prezintă cei de la Pornhub.

Siteul oferă recompense substanţiale co-finanţatorilor, care vor afla astfel înaintea marelui public cum vor decurge filmările, poziţiile folosite, scenariul producţiei etc. 

Rolurile principale au fost repartizate starurilor filmelor pentru adulţi Eva Lovia şi Johnny Sins care vor fi instruiţi cel puţin şase luni înainte de inedita misiune spaţială. “Pornhub se alătură astfel misiunilor de pionierat ale lui Neil Armstrong şi Gagarin, într-o acţiune care va sfida gravitaţia şi va scrie istorie. Sexploration va fi în mod categoric primul film pentru adulţi realizat de om în spaţiu”, scrie Pornhub.

evz.ro.


Distribuie
..