Beneficiile MIRACULOASE ale oţetului de mere

Distribuie

Legătura dintre oţet şi remedii naturiste este una colosală?Există numeroase studii cate atestă proprietăţile miraculoase ale banalului oţet asupra sănătăţii. Descoperă-le şi tu.

1. Oţetul de mere este un produs complet natural. Aceasta se face din suc de mere și este fermentat până se obţine cidru de mere. Acesta este apoi fermentat a doua oară pentru a obtine oțet de mere.

2. Oţetul de mere poate fi folosit la clătirea părului după şamponare, îl va ajuta să crească și îi dă strălucire.

3. Oțet de mere natural reglează pH-ul pielii. Diluaţi oţetul de mere cu două părți apă și curăţaţi faţa cu o bucată de vată. Puteți face acest lucru seara după spălare, iar dimineața înainte de a aplica crema.

Este, de asemenea, recomandat pentru negi. Pentru asta, înmoaie un tampon de vată în oțet de mere, apoi fixaţi peste neg cu un plasture şi păstraţi în cursul nopţii. Pielea se poate umfla ca reacție la acest tratament. Cu toate acestea, negul va cădea. Odată ce cade, tratamentul trebuie continuat pentru câteva zile, să vă asigurați că a disparut complet.

4. Oţetul de mere poate ajuta la eliminarea petelor de pe dinți. Freacă dinții direct cu oțet de mere și clătiți cu apă.

5. Adăugați o ceașcă de oțet de mere în cada și înmuiaţi-vă timp de 10 minute pentru a elimina disconfortul cauzat de arsuri solare.

6. Oțetul de mere poate fi folosit ca un aftershave natural. Umple o sticlă cu părți egale oțet de mere și apă și agită înainte de a aplica pe faţă.

7. Frecarea cu oţet de mere pe mâini și picioare ajută atunci când acestea sunt obosite.

8. Oțetul de mere poate ajuta la pierderea în greutate. Pentru managementul de zi cu zi în greutate, adaugă 2 lingurite de oţet de mere la 350ml de apă. Acest amestec poate fi sorbit pe tot parcursul zilei.

9. Oţetul de mere va echilibra întregul organism. Organismul tinde în mod constant pentru a realiza o stare de echilibru. Oţetul de mere ajută organismul să mențină un nivel sănătos pH alcalin. Cercetarile arata ca nivelul de acid superior (nivelul pH mai mic) conduce la o lipsă de energie și mai mare incidentă de infecţie.

10. Ca parte a echilibrarii pH-ului organismului, oțetul de mere creează o detoxifiere generala a organismului. Cercetarile arata ca acesta poate ajuta la stimularea circulatiei cardiovasculare si ajuta la detoxifierea ficatului.

suntsanatos.ro.


Distribuie
..