Avertismentul îngrijorător al astrologului pentru Crăciun

Distribuie

În noaptea Crăciunului, Luna va străluci pe cer în toată splendoarea sa. Pentru prima oară în ultimele patru decenii, vom avea Lună plină în această zi de sărbătoare. Astrologul Tinea Rizea spune că, tocmai din această cauză, „spiritele” vor fi mai agitate.

Vom avea parte de un moment inedit, de Crăciun, care ultima dată a avut loc în decembrie 1977. Pentru români, ’77 a fost un an dezastruos din cauza cutremurului care a făcut peste 1.500 de victime, iar mintea ne zboară, fără să vrem, la ce e mai rău, când auzim că, în acest an, de Crăciun, vom avea, din nou, Lună plină. Iată ce spun astrologii despre acest fenomen!

„În ziua de Crăciun, chiar dacă, aparent, există un echilibru al aranjării planetelor în semne de foc, apă, pământ şi aer, se păstrează tensiunile astrale, care au implicat accidente multiple încă de la începutul toamnei. În plus, se formează aspectul de Lună plină, care, de cele mai multe ori, include o oarecare influenţă asupra comportamentului a tot ceea ce este viu. Nu este exclus ca, mai ales Racii şi Capricornii, să sufere de insomnii ori de somnolenţă sau să aibă nemulţumiri profunde referitoare la programul de lucru. Marte în Balanţă va fi la fel de «inflamabil» şi se erijează în judecător, iar marii conducători ai lumii vor începe să facă tot felul de declaraţii mai mult sau mai puţin belicoase. Cu certitudine, va fi un Crăciun mai puţin liniştit, dar, aşa cum am «învăţat» în ultimele luni, este necesar să fim mai puţin aventuroşi si să preţuim liniştea căminului personal. A doua zi de Crăciun se va circula mai greu şi toţi vom avea tendinţa de a căuta vinovaţi pentru producerea unor fenomene naturale”, explică astrologul Click!, Tina Rizea. 

Următorea Lună plină, de Crăciun va avea loc în 2034. 

click.ro


Distribuie
..