Au împodobit casa cu jumătate de milion de LUMINIŢE de Crăciun în scop caritabil. Uite cât de MISTERIOS arată | VIDEO & FOTO

Distribuie

O familie din Australia şi-a împodobit casa cu mai bine de jumătate de milion de luminiţe pentru Crăciun şi a pretins un loc în Cartea Recordurilor – pentru a doua oară. David Richards din Canberra a câştigat pentru prima oară un titlul în Cartea Recordurilor în urmă cu doi ani, graţie celor 331.038 de luminiţe cu care îşi împodobise casa şi curtea. A fost însă detronat de o altă familie din New York, cu 346.283 de luminiţe.

Familia lui David şi-a propus ca anul acesta să-şi recâştige titlul, aşa că a instalat aproximativ 50 de kilometri de cabluri cu 502.165 de luminiţe strălucitoare şi reni „cântăcioşi” în jurul casei sale, reuşind astfel să-i deranjeze pe câţiva dintre vecini, scrie ADMN.

„Capodopera” i-a atras, pe de altă parte, pe ceilalţi vecini, care l-au vizitat cu drag pe David Richards pentru a-i admira rezultatul muncii.

„Întotdeauna am iubit Crăciunul. Aceste luminite fac ca oamenii să se strânga aici, să împartă bucurie unii cu ceilalţi, chiar dacă poate înainte de asta nici măcar nu se cunoşteau prea bine”, explică Richard, omul care locuieşte alături de soţia lui, Janean, şi cei trei copii – Aidan (13 ani), Caitlin (10 ani) şi Madelyn (6 ani).

Cartea Recordurilor a atestat deja faptul că locuinţa din Australia are, în mod oficial, cele mai multe luminiţe de Crăciun de pe o proprietate rezidenţială. „Distracţia” costă circa 1.400 de lire sterline pe lună, dar se pare că întreaga sumă a fost donată de o companie locală de electricitate.


Distribuie
..