Au atras toate privirile pe o plajă din Hawaii. Ea este model Playboy, el, bătrân şi bogat. FOTO în articol

Distribuie

Jenna Bentley este un celebru model Playboy, care la vârsta de numai 21 de ani se poate lăuda cu faptul că este cunoscută în întreaga America datorită formelor apetisante. Văzând-o atât de sexy şi atrăgatoare, cei mai mulţi s-ar gândi că are un iubit pe măsură: tânăr, bine făcut şi, evident, cu foarte mulţi bani. Ei bine, realitatea este alta.

Ei bine, dintre cele trei calităţi enumerate, adevaratul ei logodnic îndeplineşte numai una: are o avere imensă! În rest, Benjamin Brown Sr. este un “tinerel” de “numai” 69 de ani, care se mândreşte cu o burtă imensă şi creează tot felul de controverse în jurul afacerii de milioane de dolari pe care o deţine încă din anul 1982, informează expresspress.ro.

Plictisit de problemele de la serviciu şi de bătaia copiilor lui pe avere şi business, Ben a decis să se lase distras şi distrat de Jenna, tânăra de 21 de ani pe care a dus-o într-o vacanţă exotică în Hawaii. Vezi mai jos cum au atras toate privirile cei doi îndrăgostiţi. 
Generos, cuplul i-a distrat la rândul lui pe paparazzi, care au surprins câteva dintre cele mai penibile momente din concediul luxos.Distribuie