Astăzi se împlinesc 4 ani de la moartea lui Michael Jackson, Regele Muzicii Pop

Distribuie

Astăzi se împlinesc 4 ani de la moartea lui Michael Jackson, supranumit Regele Muzicii Pop. Starul a încetat din viaţă în urma unui stop cardiac pe 25 iunie, 2009, într-un spital din Los Angeles, la vârsta de 50 de ani.

Decesul lui Michael Jackson a fost mediatizat foarte mult în presă şi a creat controverse în rândul fanilor. Medicul personal al starului a fost acuzat că i-a administrat pacientului său o doză fatală de tranchilizante, şi a fost găsit vinovat, la sfârşitul anului 2011, de ucidere involuntară.

Michael Jackson este primul artist de culoare care a făcut din piesele sale o adevărată artă. Acest lucru o demonstrează piesele şi videoclipurile cunoscute şi apreciate de toată lumea

Starul s-a născut pe 29 august 1958, în Indiana, SUA. A debutat în copilărie, alături de patru fraţi ai săi, în formaţia Jackson’s 5. Imensul succes comercial şi o viaţă personală controversată l-au ţinut în topuri timp de patru decenii.

Cunoscut ca fiind cel mai de succes artist din toate timpurile, potrivit Guiness World Records, Michael Jackson a vândut circa 750 de milioane de albume şi a donat milioane de dolari pentru diverse cauze umanitare.


Distribuie
..