Aretha Franklin, incident NEPLĂCUT în Canada

Distribuie

Aretha Franklin (72 de ani), regina muzicii soul, a avut parte de un episod neplăcut zilele trecute, într-un restaurant de lângă cascada Niagara, în Canada.

Celebra artistă americană a declarat pentru New York Daily News că recent a avut parte de un incident extrem de neplăcut în Canada.

Aretha Franklin a povestit că a fost uluită de obrăznicia unei ospătăriţe dintr-un restaurant de lângă cascada Niagara, unde artista susţinuse un show de zile mari.

Totul a început când solista a rugat un angajat al localului să-i dea un hamburger la pachet, după care s-a aşezat la o masă, pentru a-şi aştepta comanda.

În acel moment, o chelneriţă a început să urle la ea ca să se ridice, pentru că nu are voie să stea la masă odată ce şi-a cerut mâncarea la pachet.

Şocată, cântăreaţa i-a spus că va mânca hamburgerul în local, însă şi de data aceasta s-a lovit de reticenţa ospătăriţei, care a dat-o afară din restaurant, pe motiv că deja a fost înregistrată drept un client care îşi ia comanda la pachet şi nu mai are voie să stea la masă.

“M-am ridicat şi am plecat. I-am zis să mănânce ea hamburgerul şi să-l şi plătească. Nepotul meu i-a spus cine sunt, iar ea a răspuns că nu o interesează”, a declarat Aretha. În mai multe ţări, mâncarea la restaurante este mai ieftină dacă e luată acasă decât cea consumată în incinta fast-foodului.


Distribuie
..