Are peste 2 metri și câștigă mii de dolari STORCÂND bărbați! Cu Amazoana Cynthia nu e de glumă

Distribuie

Ana Lucia Barbosa este amazoana Cynthia, o femeie de 30 de ani, 2.03 metri și 90 de kilograme care câștigă bani storcind – la propriu – bărbați!

Cei mai mulți clienți vin, spune ea, din Japonia, New York și Londra. După ratarea unei cariere sportive în baschet, după o accidentare gravă, Cynthia a fost convinsă că nu va putea scăpa niciodată din sărăcia în care trăia, într-un sătuc brazilian, notează euforia.tv.

Într-o zi, un bărbat a introdus-o în viața modelelor extrem de înalte. Mai târziu, a descoperit că erau bărbați dispuși să plătească pentru ca Cynthia „să stea pe ei, să se lupte cu ei, să-i care pe sus și să-i domine, în general”. 

„Nu se întâmplă nimic sexual. Unii clienți se excită uneori dar vor mai mult să fie dominați decât să aibă o activitate sexuală. Am sclavi în toată lumea care mă imploră să-i las să mă servească. Unii se oferă să îmi plătească chiria iar unul chiar mi-a oferit o mașină”, povestește Amazoana.

Desigur, job-ul are riscurile sale. „Când am început, i-am rupt două coaste unui client după ce m-am așezat pe el. Acum încep fiecare sesiune întrebându-i cum stau cu sănătatea și dacă fac sport”.


Distribuie
..