Arată de 80 de ani, deși abia a împlinit 11! Fetița care spune o altă poveste a lui Benjamin Button

Distribuie

Ashanti Elliott-Smith are doar 11 ani și suferă de Progeria, o boală care accelerează îmbătrânirea. Dorindu-și să înoate împreună cu delfinii, fetița a primit o donație din partea unui club sportiv, care i-a oferit aproximativ 4000 de euro pentru a-și împlini visul.

Tatăl lui Ashanti a ajuns însă la închisoare, după ce a decis să cheltuie banii fiicei sale. Bărbatul a pretins că mama copilei este bolnavă și astfel a însoțit-o pe Ashanti la toate evenimentele, strângând cecurile până într-o zi când mama a descoperit că ei nu i se spusese nimic despre bani.

Condamnat pentru 3 ani de închisoare, bărbatul i-a determinat pe membrii clubului sportiv să nu mai aibă încredere în oameni, retrăgându-se din oferirea donațiilor, scrie euforia.tv.

Boala de care suferă Ashanti este una îngrozitoare. Copiii care se nasc cu o astfel de afecțiune nu ajung să trăiască mai mult de 13 ani, organismul lor fiind asemenea cu cel al unui bătrân. Primele semne ale boli apar abia în a 18 lună de la naștere a bebelușilor.


Distribuie
..