Anna Lesko în COSTUM DE BAIE, la nici 5 luni de când a născut | FOTO

Distribuie

Anna Lesko este un exemplu de revenire miraculoasă a siluetei după naştere. Deşi au fost destui care au criticat-o şi au spus că nu este destul de „recuperată” pentru a se afişa în rochiţe mulate, artista a demonstrat de fiecare dată contrariul.

Anna Lesko a reuşit nu doar să îşi ascundă sarcina timp de şapte luni, ci să piardă foarte repede din kilogramele acumulate în timpul celor nouă luni şi, astfel, să urce rapid pe scenă într-o formă de zile mari.

De fiecare dată când a fost criticată pentru ţinutele pe care le-a adoptat, cele mai multe dintre ele foarte provocatoare, sau când i s-a atras atenţia, în presă ori pe site-urile de socializare, că s-a îngrăşat, Anna a ripostat. Mai puţin verbal şi mai mult vizual, cu imagini care să demonstreze că se exagerează pe această temă.

Astăzi, cântăreaţa a mai adus o dovadă că silueta ei este aproape perfectă. Anna a postat pe pagina ei de socializare o fotografie în care apare în costum de baie. Extrem de sexi, artista nu îl omite de cadru nici pe micuţul Adam, fiul ei.


Distribuie
..