Andra e din nou gravidă? Iată ce a declarat artista! FOTO în articol

Distribuie

Andra a susţinut un concert şi i-a pus pe gânduri pe admiratori cu felul în care şi-a făcut apariţia pe scenă. Cântăreaţa a purtat o pereche de colanţi de culoare neagră şi o bluză, tot neagră, cu două volane, dând impresia că are o burtică destul de mare.

Poate ţinuta nu a avantajat-o, însă impresia generală pe care a făcut-o a fost că ar fi gravidă. Cel puţin asta cred cei mai mulţi dintre fanii care au văzut imaginile şi care au şi comentat la ele, notează libertatea.ro.

„Eşti graviduţă?”, „Însărcinată??? Sau mi se pare?!”, „Andra, aştepţi barza?”, „Eu cred că este! şi are câteva luni bune…”, „Şi eu când am vazut poza tot asta m-am întrebat :))”, „Pare însărcinată”, „Bănuiesc că ai fii însărcinată… Greşesc?”, „Minunată şi însărcinată”, sunt doar câteva dintre reacţiile admiratorilor de pe Facebook.

Andra a demonstrat în ultima vreme că obişnuieşte să poarte pe scenă şi ţinute care nu o avantajează, însă dacă este totuşi însărcinată, probabil cântăreaţa este în culmea fericirii. Nu de alta, dar acum ceva vreme artista declara că şi-ar dori un al doilea copil:

„Eu cred că nu există nici o femeie care să nu-și dorescă și o fetiță. Sper să-mi dea Dumnezeu și o fată. Şi Cătălin își dorește. Însă, deși ne dorim o familie mai mare, lăsăm destinul să decidă, să fie băiat, să fie fată, indiferent ce-ar fi, dacă e sănătos copilul, noi vom fi fericiți”.


Distribuie
..