Andra a făcut anunţul! Din păcate, sarcina ei nu îi permite ASTA! FOTO în articol

Distribuie

Însărcinată în aproape şapte luni, Andra arată senzaţional! Extrem de emoţionată când se gândeşte la fetiţa ei, solista ne-a împărtăşit toate transformările pe care le-a suferit până acum. Singura tristeţe? A fost nevoita să rărească spectacolele.

Cu cât se apropie termenul naşterii, cu atât cresc emoţiile, pentru Andra. Vedeta a venit la un eveniment monden, marţi seara, împreună cu soţul ei, Cătălin Măruţă, şi a atras toate privirile graţie faptului că arată atât de bine, încât nici nu zici că este însărcinată. Totuşi, solista susţine că a mâncat tot ce i-a poftit inimioara, încă de la începutul perioadei de graviditate:

“M-am îngrăşat ceva, am pus deja opt kilograme, o să mai pun în ultimele luni. Mă simt bine, am poftit, tot ce am poftit am mâncat. În prima perioadă am mâncat foarte multă varză murată, era şi perioada de dinainte de sărbători. Dar nu te gândi că am mâncat-o goală, varza. Nu am fost atentă să nu mă îngraş, dar nici nu am stat să mănânc pentru două persoane. Mănânc cât simt nevoia. Important să vină fetiţa sănătoasă. Până la urmă, asta e ghinionul nostru, al femeilor, să ne luptăm cu kilogramele toată viaţa. Aştept să o văd să o iau în braţe şi apoi vedem ce facem cu kilogramele”, a declarat Andra, pentru CANCAN.ro.

Mai are doar câteva concerte până naşte

Dacă, în timp ce a fost însărcinată cu David, Andra a fost prezentă pe scenă până în luna a noua de sarcină, de data asta lucrurile s-au mai schimbat. Şi, cum prioritară este sarcina bebeluşului, solista a rărit considerabil concertele, urmând să mai aibă doar trei, până când va naşte: 

“Mai am evenimente, dar mai rar. Acum nu mai sunt ca la sarcina trecută. Sarcina e foarte sus, nu mai pot să mai respir cum trebuie, aşa că mai răruţ că e mai drăguţ, în perioada asta. Mai am doar vreo câteva evenimente, nu pot cânta atât de mult, pentru că mi-e greu să-mi controlez respiraţia”, ne-a mai spus Andra. Tânăra mămică se poate considera o norocoasă, întrucât băieţelul ei în vârstă de patru ani a fost receptiv în ceea ce priveşte sarcina, dar asta nu înseamnă ca emoţiile s-au terminat aici:

“Măruţă m-a cocoloşit mereu, e foarte atent şi în perioada asta. Acum el profită cu gesturile, pentru că face totul pentru două fete. David e ok deocamdată, dar nu pot să spun de acum, aştept să se nască să văd dacă va exista acea gelozie. Nasc prin cezariană. Am ales sigur numele Maria Ioana şi ne mai gândim la Eva sau Alma, să vedem. Eu nu arăt că am emoţii, dar am. Atunci, la naştere, voi avea mari emoţii. Cu cât mă apropii de termen, cu atât am temeri. De naştere, de alăptat… Totul e ok până acum, şi medicul mi-a zis că mă lasă pe tocuri cât mă simt bine. Nu mi-a interzis nici să mănânc crud, dar nu prea îmi place mie. Nu mănânc sushi sau ton, de exemplu”, ne-a mai spus Andra.

cancan.ro.


Distribuie
..