ALUNIŢELE de pe faţă dezvăluie ce PERSONALITATE ai FOTO

Distribuie

Îţi apar alunite pe faţă? Te-ai născut cu o mică „constelaţie” care o să-ţi fie tovarăşă de-a lungul vieţii? Ei bine, află că poziţionarea aluniţelor are o semnificaţie! Conform almanahului chinezesc, majoritatea aluniţelor nu sunt periculoase, ci pur şi simplu un semnal de alarmă care îţi atrage atenţia în legatura cu o arie a vieţii tale care necesită ordine şi restructurare.

Există aluniţe pe faţă de bun augur dar şi unele care prevestesc probleme în viaţa ta. Cele pozitive, norocoase şi semn de bogăţie sunt în general ascunse privirii sau se pot observa mai greu pe faţă. Aluniţele pot avea mai multe culori: negru, negru închis sau deschis, gri, maro, mov, roşu. O aluniţă neagră sau roşie este un semn bun. În schimb, cele care au un amestec de culori  între roşu, alb ori galben simbolizează ghinionul într-o relaţie.


De asemenea, acele aluniţe pe faţă care sunt luminoase şi netede la atingere sunt considerate de chinezi drept semne pozitive în viaţa unei persoane. O aluniţă cu par arată ca aceasta este vie, ceea ce este tot de bun augur. Un bărbat ar trebui să lase părul acolo, iar femeia îl poate tăia.


Ai aluniţe pe faţă şi vrei să scapi de ele? Înainte de a lua această decizie, specialiştii te sfătuiesc să citeşti întâi ce semnifică fiecare aluniţă de pe faţa ta. S-ar putea să apreciezi mai mult ceea ce ai şi să vrei să o păstrezi. Trebuie să ştii că îndepărtarea unei alunite nu îţi va schimba soarta, dar te poate ajuta să te descurci mai bine când vor aparea provocările vieţii. Uita-te la imaginea prezentată, găseste poziţia propriilor alunite şi citeşte-le semnificaţia.


Poziţiile 123. Nu comunici eficient sau nu te poţi înţelege cu parinţii, seful ori persoanele mai în vârstă. Încearcă să păstrezi o distanţă faţă de aceste persoane atunci când intervin anumite neînţelegeri.


Poziţia 4. Nu ştii cum să-ţi planifici lucrurile şi duci o viaţă instabilă.


Poziţia 5. Dacă ai o aluniţă poziţionată deasupra uneia dintre sprâncene înseamnă că nu vei avea noroc în viaţă din cauza familiei sau a prietenilor sau poţi avea o situaţie financiară proastă.


Poziţia 6. Dacă ai o aluniţă poziţionată în sprâncene înseamnă că eşti o persoană foarte creativă, inteligentă ori ai un spirit artistic. Vei avea parte de celebritate, bogăţii şi succes.


Poziţia 7. Dacă ai o aluniţă poziţionată pe pleoapă eşti o persoană predispusă la conflicte cu familia. Mai mult, nu ştii ce înseamnă să faci economii şi ai tendinţa de a risipi banii pe care i-ai dobândit.


Poziţia 8. Ai probleme financiare şi trebuie să previi avansurile sexuale nedorite.


Poziţia 9. Trebuie să ai grijă la viaţa ta sexuală, la modul în care flirtezi şi să te fereşti de accidente.


Poziţia 10. Există şansa de a nu avea copii ori nepoţi sau de a nu le fi alături pe parcursul vieţii.


Poziţia 11. Dacă ai alunite pe faţă în această poziţie înseamnă că eşti o persoană predispusă la probleme pe termen lung sau la o boală gravă.


Poziţia 12. Ai probleme cu alimentaţia. Fie eşti într-o luptă continua cu kilogramele, fie ai o dietă neadecvată.


Pozitia 13. Eşti o persoană care munceşte din greu pentru a le oferi copiilor o viaţă bună şi te îngrijorează soarta lor, dar nu te poţi bucura de o relaţie bună cu aceştia.


Poziţia 14. Eşti predispusa la anumite alergii sau la intoxicaţii alimentare. Ai o slăbiciune faţă de mâncare.


Poziţia 15. Dacă ai aluniţe pe faţă în poziţia 15 înseamnă că eşti o persoană aventurieră, cu o viaţă instabilă, mereu pe drumuri, căreia nu îi place să stea în acelasi loc o perioadă lungă de timp. Îţi place să călătoreşti, îţi schimbi frecvent locul de munca sau locuinţa.


Poziţia 16. Trebuie să ai grijă cu kilogramele în plus sau cu intoxicaţiile alimentare. De asemenea, trebuie să fii atentă la viaţa sexuală deoarece intervin complicaţii. Se pare că nu eşti o persoană fidelă.


Poziţia 
17. Eşti o persoană foarte activă din punct de vedere social. Însă dacă ai aluniţe pe faţă în aceasta poziţie trebuie să acorzi o mai mare atenţie comportamentului tău. Rişti să pierzi încrederea persoanelor care te înconjoară şi să îţi pătezi reputaţia ca bun comunicator.

Poziţia 18. Trebuie să fii conştientă de starea ta de bine atunci când călătoreşti în străinătate.

Poziţia 19. Trebuie să ai grijă în ceea ce priveşte viaţa ta sexuală, cu cine şi în ce momente flirtezi.
Poziţia 20. Poţi să ai o viaţă scurtă aşa că trăieşte-o din plin şi bucură-te de fiecare moment în parte. Evită orice act criminal.

Poziţia 21. Eşti predispusă la probleme de sănătate în ceea ce privesc membrele inferioare (picioarele). Trebuie să previi incidentele care au legătură cu orice fel de apă.

Poziţia 22. Acordă-ţi o mai mare atenţie în timp ce călătoreşti. Trebuie să previi orice fel de incident.

Poziţia 23. Dacă ai o aluniţă pe faţă în această poziţie, poţi să răsufli uşurată. Eşti o norocoasă! Eşti o persoană inteligentă şi vei avea o viaţă bogată şi plină de însemnătate.


Distribuie
..