Aliona Moon şi Pasha Parfeny încep pe 8 aprilie un grandios turneu de promovare în Europa. AFLĂ ŞI ALTE DETALII

Distribuie

A mai rămas o lună până la semifinalele de la Malmo. În cadrul conferinţei de presă organizată cu scopul de a oferi mai multe detalii despre turneul de promovare al piesei “O mie”, Pasha Parfeny şi reprezentata din acest an la Eurovision, Aliona Moon, au afirmat că de luni, 8 aprilie, aceştia vor începe turneul de promovare în Europa.

Prima ţară în care vor merge este România, unde vor petrece 4 zile. Cea de-a doua destinaţie va fi Olanda, unde va avea loc un concert important la care vor participa încă câteva ţări.

Pe 15 aprilie artiştii vor pleca la Minsk unde vor sta 2 zile. Pe 17 aprilie aceştia vor merge în Kiev, iar pe 18 aprilie se vor întoarce la Chişinău.

Pasha Parfeni, producătorul Alionei Moon afirmă că în perioada 18-28 aprilie, aceştia intenţionează să filmeze videoclipul pentru piesa “O mie”.

Turneul de promovare va continua pe 28 aprilie la Moscova, unde echipa va petrece 2 zile, iar pe 30 aprilie aceştia se vor întoarce la Chişinău pentru lansarea CD-ului care va conţine 2 variante ale piesei, în română şi engleză.

“Cred că toată lumea ştie că piesa va fi cântată la Eurovision în limba română. Noi cu echipa am făcut un sondaj, iar 80 % au spus că piesa sună mai bine în română. Noi vom reorchestra melodia Alionei împreună cu Orchestra Naţională iar partitura va fi scrisă de Sandu Gorgos” a menţionat Pasha Parfeny.

Pe 6 mai echipa se va deplasa în Suedia şi vor evolua sub numărul 12 din cei 16 concurenţi ai primei semifinale.

“Lucrăm foarte mult şi cred că avem toate şansele să ieşim în finală şi să luăm note bune” a conchis Aliona Moon.

Paha Parfeny nu a vrut să comenteze ce va fi pe scenă, afirmând doar că show-ul va fi interesant şi că alte schimbări în el nu se vor produce.

Amintim că Guvernul R.M a alocat pentru necesităţile de promovare ale artiştilor 529 de mii de lei.


Distribuie