Ajunsese la 324 de kilograme iar iubitul ei o forța să se îngrașe în continuare. Și-a dat seama însă că mai are un pic și moare, și a decis să slăbească. INCREDIBIL cum arată femeia acum

Distribuie

Povestea de mai jos poate părea greu de crezut la prima vedere, dar este reală și a făcut înconjurul lumii.

În urmă cu câțiva ani Patty Sanchez era în culmea fericirii după ce a început o relație cu un bărbat despre care credea că este alesul cu care va petrece viața până la adânci bătrâneți.

Doar că, fără să își dea seama, a fost manipulată și și-a distrus corpul. Omul avea un fetiș pentru femeile obeze așa că, la îndemnurile lui, Patty a început să mănânce extrem de mult.

A ajuns astfel să își dorească să fie cea mai grasă femeie din lume, doar pentru a-i face pe plac, și avea un regim alimentar de 13.000 de calorii pe zi. La un moment dat însă, când a realizat că a ajuns la 324 de kilograme, și-a dat seama că ceea ce face nu este deloc bine și că își distruge viața.

S-a despărțit astfel de prietenul ei și a încercat din răsputeri să slăbească și să revină la viața pe care o avea odinioară. Deși drumul este greu, Patty face progrese semnificative și a dat jos până acum nu mai puțin de 110 kilograme.

Iată cum arată acum:

media_145111484652839400

kanald.ro.


Distribuie
..