Ai probleme în RELAŢIE? Vezi ce spun astrele şi CÂT de infideli sunt bărbaţii în funcţie de ZODIE

Distribuie

Găsirea unui partener fidel poate să fie o problemă destul de complicată, aşa că astrologii ne sfătuiesc să ţinem cont de ce „spun” zodiile. Iată câteva caracteristici pentru fiecare în parte!

Berbec

Bărbatul născut în zodia Berbec este plin de viaţă şi mereu activ, iar monotonia este cel mai mare duşman al său. Dacă relaţia de cuplu ajunge într-un punct în care acesta nu mai are nicio satisfacţie de pe urmă sa, în mod sigur va fi tentat să calce strâmb.

Taur

Deşi extrem de senzuali, cei născuţi sub semnul zodiacal al Taurului iubesc siguranţa unei relaţii stabile. În cazurile rare în care au „călcat strâmb”, Taurii transformă chiar şi relaţia extraconjugală într-o relaţie stabilă, de lungă durată. Ei sunt fidelii zodiacului. De obicei, se căsătoresc repede şi îşi fac mereu planuri de viitor.

Gemeni

Nu degeaba se numesc aşa – cei ghidaţi de această energie astrală au capacitatea de a iubi mai multe persoane în acelaşi timp. Carismatici, glumeţi, deschişi spre distracţii şi cu sexualitate debordantă, Gemenii pot fi amanţii perfecţi.

Rac

Deşi complicaţi, cu trăiri interioare greu de înţeles de către parteneri, cei născuţi sub semnul zodiacal Rac trăiesc pentru a oferi şi a primi stabilitate. Dacă eşti într-o relaţie cu un Rac, grija că s-ar putea uita la altcineva va fi aproape inexistentă.

Leu

Nu poţi spune cu certitudine în care categorie se încadrează enigmaticul Leu – poate fi extrem de loial, dar şi foarte degajat atunci când vine vorba de infidelitate. Cei născuţi sub semnul Leului iubesc relaţiile de lungă durată şi se implică până la „ultima picătură”, dar totodată aleg despărţirile imediat cum înţeleg că nu mai există şanse de salvare. Aşadar, Leul poate înşela cu uşurinţă, deşi mai degrabă alege despărţirile decât infidelitatea.

Fecioară

Bărbatul Fecioară pune accent pe stabilitate, iar atunci când se implică într-o relaţie de durată, el face tot posibilul ca totul să meargă foarte bine. Nu-i place să înşele şi în mod sigur nu va întoarce capul după alte femei. Dar, atunci când va avea senzaţia că relaţia voastră are defecte şi că nu se poate baza pe tine, în mod sigur va calca strâmb.

Balanţa

Bărbatul Balanta înşeală doar în momentul în care nu este foarte îndrăgostit de partenera lui de viaţă. Îi va fi foarte greu să repare o relaţie care e defectă de la început, însă nu va renunţa la ea şi va ajunge să fie infidel. Acesta este felul său de a echilibra lucrurile pe plan sexual şi sentimental

Scorpionul

Bărbatul Scorpion ştie cât de importantă este o relaţie serioasă şi în mod sigur va face tot posibilul ca lucrurile să meargă foarte bine între el şi partenera sa de viaţă. Dar, fiind un bărbat extrem de pasional, el pune foarte mult accent pe sex. În momentul în care nu este satisfăcut pe acest plan, Scorpionul va calca strâmb.

Săgetătorul

Săgetătorul are nevoie de libertate şi aventură şi de o relaţie dinamică, care să nu-l împiedice să facă anumite lucruri. Relaţia cu persoana iubită trebuie să fie foarte deschisă. Totul poate fi foarte frumos în relaţia cu el, însă atunci când nu se simte bine alături de partenera de viaţă, Săgetătorul va calca strâmb fără nicio ezitare.

Capricornul

Dacă ai sau vei avea un partener Capricorn, geloziile tale sunt inutile: aceşti timizi ai zodiacului european au calitatea de a fi stabili, corecţi, fideli. Iar echilibrul lor provine dintr-un simţ al datoriei inascut, iubitul perfect pentru relaţii de lungă durată.

Vărsătorul

Nativul zodiei Vărsător visează la o conexiune intelectuală cu partenera de viaţă. Vrea să dezbată diverse teme şi nu este adeptul discuţiilor mărunte. Dacă întâmpină probleme de comunicare cu persoana iubită, atunci cu siguranţă va caută o astfel de compatibilitate la o altă persoană, iar înşelatul va fi la ordinea zilei.

Pesti

Pentru bărbatul născut în zodia Peşti, emoţiile şi sentimentele sunt foarte importante, iar el va căuta înţelegere şi armonie în relaţia cu partenera sa de viaţă. Îi place să-şi exprime liber sentimentele şi în niciun caz nu-i va plăcea să convieţuiască alături de o persoană care-i refuza acest lucru şi fără îndoială va căuta iubirea în altă parte.

spynews.ro.


Distribuie
..