Află ce piatră preţioasă îţi aduce noroc în DRAGOSTE, în funcţie de zodia ta

Distribuie

Purtăm bijuterii cu tot felul de pietre, despre care însă, nu cunoaştem foarte multe lucruri. Este important să ştim şi să purtăm pietrele care ni se potrivesc, ne reprezintă şi chiar ne poartă noroc. Descoperă ce piatră preţioasă sau semnipreţioasă îţi aduce energie pozitivă în viaţa sentimentală, în funcţie de zodia ta.

Berbec – Carneol

Carneolul sau Cornalina este o piatră în nuanţe de oranj care ajută la restabilirea echilibrului sentimental. Este un cristal al stabilităţii şi al acceptării.
În plan emoţional elimină furia şi resentimentele, pe care nativii din Berbec au tendinţa de a le acumula. Suprimă negativitatea emoţională, înlocuindu-le cu dragostea de viaţă.

Taur – Cuarţ roz

Cuarţul roz este una dintre cele mai puternice cristale cu efecte benefice asupra vieţii amoroase.
Este o piatră care te ajută să-ţi exprimi sentimentele, să te eliberezi de limitări şi constrângeri, să-ţi manifeşti emoţiile şi să-ţi găseşti puterea de a-ţi împărtăşi sentimentele.

Gemeni – Turcoază

În gândirea tradiţională, turcoaza uneşte pământul şi cerul, reunind energiile masculine şi feminine. Este o piatră protectoare, utilizată pentru amulete din cele mai vechi timpuri. Se spune că i se schimbă culoarea în cazul în care partenerul de viaţă este infidel. Este o piatră purificatoare, care elimină energiile negative.

Rac – Opal alb

Opalul a fost mereu asociat iubirii, pasiunii, dorinţei, erotismului. Este o piatră a seducţiei care intensifică stările emoţionale şi elimină inhibiţiile.
Acţionează ca stabilizator emoţional. Este perfectă pentru nativii din rac care uneori nu au curajul să-şi exprime adevăratele sentimente şi astfel pierd ocazii extrem de importante în viaţa amoroasă.

Leu – Citrin

Dotat cu o putere solară, citrinul este o piatră extrem de benefică, caldă şi energizantă.
Este un cristal potrivit nativilor din Leu pentru că ajută la depăşirea fricii de responsabilitate, la înţelegerea sentimentelor inconstante şi la obţinerea echilibrului emoţional.

Fecioară – Amazonit

Amazonitul echilibrează energiile masculine şi feminine. Alungă neliniştea şi frica, dispersând energia negativă şi iritarea. Favorizează manifestarea iubirii şi ajută la eliberarea sentimentelo blocate. Este un cristal ideal pentru nativii din Fecioară, care au nevoie de linişte interioară pentru a-şi găsi iubirea.

Balanţă – Turmalină

Turmalina este o piatră benefică nativilor din Balanţă. Încurajează fidelitatea, moralitatea, toleranţa şi dragostea de adevăr. Inspiră amonie, înlătură tristeţea şi sentimentele blocate, aducându-le la suprafaţă cu blândeţe pentru a fi vindecate şi eliminate. Permite dezvoltarea sentimentului de responsabilitate.

Scorpion – Obsidian

Obsidianul este o piatră protectoare, care respinge negativitatea şi gândurile rele.
Permite lăsarea în urmă a iubirilor vechi şi susţine acest proces, ceea ce îi ajută pe nativii din Scorpion care au fost marcaţi de o relaţie eşuată.

Săgetător – Lapislazuli

Lapislazuli aduce dragoste şi prieteni, facilitând exprimarea sentimentelor şi a emoţiilor.
Elimină suferinţa şi dizolvă lanţurile emoţionale care pot împiedica o persoană să evolueze în plan sentimental. Ajută la clarificarea dorinţelor în dragoste.

Capricorn – Malachit

Malachitul este o piatră de transformare. Viaţa devine mai intensă sub influenţa acestei pietre cutezătoare, care încurajează asumarea riscurilor şi schimbările, inclusiv în viaţa amoroasă.
Pune în evidenţă sentimentele profunde, distruge legăturile nedorite şi tiparele învechite. Te ajută să îţi asumi responsabilitatea pentru propriile acţiuni, gânduri şi sentimente.

Vărsător – Acvamarin

Acvamarinul ajută la înţelegerea stărilor emoţionale şi la interpretarea sentimentelor. Este un cristal care atenuează temerile şi măreşte sensibilitatea.Te ajută să-ţi regăseşti adevăratele motivaţii şi dorinţe în plan amoros.

Peşti – Ametist

Ametistul este o piatră cu puternice capacităţi de protecţie. Te ajută să iei deciziile corecte în plan sentimental, chiar dacă nu sunt întotdeauna cele mai uşoare.
Este un cristal ce canalizează energiile pozitive şi te ajută să fii mai optimistă.

sursa: eva.ro


Distribuie