A vrut să cumpere un telefon mobil şi a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat e incredibil

Distribuie

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că un scandal a izbucnit, luni seară, în oraşul Deta, trei persoane fiind transportate la spital şi alte câteva la sediul Poliţiei, pentru a fi audiate.

”A avut loc un conflict în oraşul Deta, în urma căruia mai multe persoane au fost duse la audieri la sediul Poliţiei Deta. Trei oameni au fost transportaţi la spitalul din localitate, în urma scandalului. Poliţiştii vor stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul. Cel mai probabil va fi întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri şi alte violenţe”, a declarat Ancuţa Morariu.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, mai mulţi cetăţeni de etnie romă, care s-au întors recent în ţară din străinătate, au încercat să îi vândă un telefon mobil fiului unui fost poliţist, pe stradă. Tânărul le-ar fi spus vânzătorilor că se simte înşelat, iar aceştia au ripostat. Astfel, între romi şi tânăr a izbucnit o bătaie, fiecare tabără chemând ajutoare.


Distribuie
..