A reuşit să fotografieze momentul în care sufletul a părăsit corpul după moarte! FOTO în articol

Distribuie

Cea mai nouă teorie ştiintifică demonstrată cu ajutorul fizicii cuantice dovedeşte că moartea nu există şi că trupul nu este punctul terminus al călătoriei sufletului, ci ne aşteaptă o călătorie lungă.

„Multiversul” ne asteaptă

Prin observaţii ce ţin de fizică cuantică s-a ajuns la noţiunea de „lumi multiple” sau„multivers”, în loc de „univers”. Noua teorie care demonstrează ca moartea nu există are la bază conceptul de biocentrism.

Stravechiul „pom al vieţii”, care arată ca ce este în Cer, aşa şi pe Pământ

Adică, există un număr infinit de universuri şi tot ceea ce este posibil să se întample are loc în unele dintre acestea. Iar ceea ce nu este posibil să se întample este doar moartea. Toate aceste multiple universuri există simultan şi, indiferent ce se întâmplă într-unul dintre acestea, „acţiunea” se continuă într-un altul.

Podul Einstein-Rosen, calea de legatura intre universuri

Dacă un corp este distrus într-un univers, nucleul energetic de 20 de wati, măsurat ştiintific, care a făcut creierul să funcţioneze ca un computer nu se stinge odată cu trupul. Se ştie de ani mulţi ca „energia nu se distruge, se transformă”, iar „fantana energo-informaţională” a creierului, cum au numit cercetatorii cei 20 de wati, transcede într-un nou univers.

Legatura Cer-Pământ

Vorba lui Einstein:„Oamenii ca mine ştiu că diferenţa între trecut, prezent şi viitor nu este decât o iluzie perpetuată de încăpăţânarea umană”. Orice se întâmplă cu trupul uman,„bateria” este cea care va experimenta trecerea prin „al doilea separator de fascicule”. Aici intervine Multiversul. Într-un univers, trupul poate să moară, dar simultan, în alt univers, el poate continua să trăiască.

caplimpede.ro


Distribuie