A rămas însărcinată după o AVENTURĂ de-o NOAPTE! Își caută cu disperare partenerul pe rețelele de socializare! | VIDEO

Distribuie

Natalie Amyot a ajuns cunoscută pe internet de toată lumea. Tânăra originară din Franța a rămas însărcinată după o aventură de o noapte și încearcă acum să-l găsească pe tatăl copilului ei.

Natalie și-a petrecut vacanța în orasul australian Mooloolaba, unde a stat trei luni. Acolo, tânăra a cunoscut un australian cu care a avut o aventură de o noapte. Aventura avea să o coste pe Natalie.
Cum a ajuns în Franța, a descoperit că a rămas însărcinată. Blonda a realizat un filmuleț în care îi roagă pe internauți să o ajute să îl găsească pe bărbatul de care afirmă că „s-a îndrăgostit pe loc”.
„În ultima zi, am dat o petrecere si am intalnit un baiat extrem de dragut. A fost dragoste la prima vedere. Si am petrecut o noapte frumoasa impreuna. Șase săptămâni mai tarziu, am aflat ca sunt insarcinată. Am pierdut telefonul cu numărul lui și nu pot să îl găsesc. Nu am familie, va rog ajutati-ma sa il gasesc si distribuiti acest film prietenilor vostri, in speranta ca va ajunge la el”, a spus tânăra cu speranță.


Distribuie
..