A fost numită „UCIGAŞA de jumătate de TONĂ”! Uite cum arată această femeie după ce A SLĂBIT 378 de kilograme | FOTO în articol

Distribuie

La cele 468 de kilograme ale sale, Marya Rosales putea fi considerată cea mai grasă femeie din lume. Pe lângă faptul că ducea o viaţă la care nimeni nu ar visa, recent Marya a trecut printr-un episod care cu siguranţă îi va marca viaţa. Femeia a fost anchetată de procurori pentru că şi-ar fi omorât propriul nepot, în vârstă de 2 ani, prin strivire.

Chiar dacă ea susţnea că este vinovată pentru teribila fapta, avocatul ei a ştiut de la bun început că minte şi că ceva este în neregula.

Dupa lungi investigaţii, a reuşit să afle adevarul: femeia îşi acoperea de fapt sora, care îşi omorase cu brutalitate fiul prin loviri repetate, scrie kanald.ro. Ipoteza a fost confirmată de medici, care au făcut autopsia şi au realizat că băieţelul nu murise din cauza că a fost strivit, ci în urma unor lovituri violente.

După ce a fost achitată, Marya a decis să facă o transformare radicală în viaţa ei şi s-a decis să slăbească. Vă vine să credeţi sau nu, a dat jos nu mai puţin de 378 de kilograme, iar acum cântăreşte 90 şi arată foarte bine. Aţi mai auzit de un asemenea caz?


Distribuie
..