A dat medicul în judecată pentru că nu a născut o fetiţă blondă cu ochi albaştri. Cum arată copilul acestei femei

Distribuie

O lesbiană din Marea Britanie a dat în judecată un medic, pentru că nu a născut un copil blond cu ochi albaştri, aşa cum îşi dorea. Femeia are acum un copil mulatru.

Jennifer Cramblett, în vârstă de 37 de ani, a fost inseminată, dintr greşeală, cu sperma unui bărbat de culoare, şi nu a unui individ blond cu ochi albaştri, aşa cum îşi dorea ea.

Aşa se face că, atunci când a născut o fetiţă mulatră, femeia a avut un şoc. Ea s-a decis să dea în judecată banca de spermă, pentru că nu i-a respectat criteriile donatorului lichidului seminal.

Totuşi, Jennifer Cramblett susţine că îşi iubeşte foarte mult fiica, acum în vârstă de trei ani, dar se teme ca nu cumva să fie discriminată, pe viitor, din cauza culorii pielii.
Ea susţine că în Ohio, oraşul în care locuieşte, populaţia este albă, în mare parte şi că asta o va afecta pe copilă pe viitor.

Judecatorii au considerat însă neîntemeiate plâgerile femeii şi au sfătuit-o să se bucure, împreună cu partenera ei de viaţă, de copilul sănătos pe care îl au.


Distribuie
..