A apelat la ajutorul unui donator de spermă pentru a rămâne însărcinată. Finalul e incredibil

Distribuie

O femeie din Australia şi-a schimbat complet destinul, după ce a apelat la ajutorul unui donator de spermă. Deznodământul poveştii ei este incredibil.

Aminah Hart a trecut, de-a lungul anilor, prin experienţe extrem de dureroase. Primul ei fiu, Marlon, a murit pe când avea doar 4 luni. Cel de-al doilea copil, tot un băieţel, s-a stins din viaţă la vârsta de 14 luni. Motivul? O tulburare genetică a mamei.

În urma acestor tragedii, femeia s-a văzut părăsită de taţii celor doi fii, fiind nevoită să facă faţă singură clipelor grele.

Ajunsă la 42 de ani, însă, Aminah a decis să-şi mai încerce o dată norocul, dar de data aceasta a apelat la ajutorul unui donator de spermă.

„Am avut nevoie de foarte mult timp pentru a lua această decizie şi am luat în considerare absolut totul: vârsta mea, poziţia socială şi faptul că sufăr de o tulburare genetică… Am înţeles că nu trebuie să am aşteptări prea mari”, a explicat ea.

În cele din urmă l-a ales, fără să-l cunoască, pe Scott Andersen, cel care avea să devină tatăl fiicei ei, Leila. Din fericire, copilul s-a născut perfect sănătos, aşa că, în final australianca a decis să-l întâlnească pe bărbatul care-i schimbase viaţa.

După o perioadă în care s-au întâlnit tot mai des, Aminah şi Scott s-au îndrăgostit şi au decis să îşi crească împreună fiica.

„Ne-am îndrăgostit. Pare ireal, dar este o experienţă incredibilă”, a spus femeia în final.

 

realitatea.net


Distribuie
..