9 lucruri pe care orice FEMEIE trebuie să le facă înainte de căsătorie

Distribuie

Căsătoria este monumentală. Gândește-te, tu cu partenerul tău, pentru tot restul vieții voastre. Așadar, sunt anumite lucruri pe care trebuie să le bifezi pe înainte de marele pas, căci, prin definiție, o căsătorie implică multă responsabilitate.

Uite cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le faci înainte de căsătorie:

1. MERGI LA O ÎNTÎLNIRE CU UN TIP NECUNOSCUT.

Este unul dintre lucrurile pe care orice femeie trebuie să îl facă măcar o singură dată în viață. Este o experiență unică, așteptările tale pot fi confirmate sau nu, poate să fie ceva de vis sau de coșmar, amuzant sau plictisitor, dar cu siguranță va fi o întâlnire incitantă.

2. DESCOPERĂ CE TE EXCITĂ.

Ai nevoie de ajutor ca să îți găsești zonele erogene? Joacă-te cu un vibrator sau uită-te la filme porno. Te vei cunoaște mai bine pe tine însăți și vei cunoaște ce să îi spui partenerului tău ce îți place și ce nu. De preferat este să ai mai multe experiențe sexuale și în final o să descoperi ce îți place cel mai mult. Dar nu uita să fii directă cu partenerul tău și să îi zici “îmi place când…”. O să-ți aprecieze abordarea directă, la urma urmei bărbații nu au puteri supranaturale, nu citesc mintea femeilor.

3. CONSTRUIEȘTE-ȚI VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI FĂRĂ SĂ AI UN PARTENER DE VIAȚĂ.

În acest mod, atunci când el va apărea în viața ta, tu o să fii deja pe picioarele tale. Nu o să depinzi de acestă și nu vei dori decât să ai alături pe cineva care te iubește pe tine și ale tale pasiuni.

4. FĂ O LISTĂ CU 5 VALORI ESENȚIALE PE CARE PARTENERUL TREBUIE SĂ LE AIBĂ.

De exemplu, vrei să găsești un partener cu o condiție socială bună și acest aspect este important pentru tine, trece-l pe listă ca o opțiune, nu drept o valoare. Lista pe care o faci inițial nu este bătută în cuie, dacă simți că valorile pe care vrei să le găsești la partenerul tău se schimbă, modifică lista. Sau dacă întâlnești pe cineva care nu corespunde listei, dar tu simți că este important pentru tine și că are ceva special, ar trebui să re-evaluezi valorile pe care le considerai esențiale.

5. ÎNVAȚĂ SĂ FII PE CONT PROPRIU FĂRĂ SĂ TE SIMȚI SINGURĂ.

Încearcă să ai o zi pe săptămână numai pentru tine, ieși la cină în oraș și fă tot ce își dorește sufletul tău. Să-ți găsești liniștea este esențial, deoarece înseamnă că nu ai nevoie de acordul altei persoane pentru a te simți completă și nici nu o să ai așteptări nerealistice de la partenerul tău. Ai putea să îl încurajezi și pe iubitul tău să își facă timp pentru hobby-urile lui, astfel veți avea o relație sănătoasă și independentă.

6. DAR ASIGURĂ-TE CĂ ÎȚI FACI TIMP ȘI PENTRU RELAȚIA TA.

”Dacă construiești, ei o să vină”, pe același principiu funcționează și viața amoroasă, dacă faci loc în viața ta pentru o relație, atunci există probabilitatea ca o persoană potrivită să își facă apariția. Dacă ai un program prea încărcat și nu investești destul timp și energie în relație, șansele ca aceasta să nu dureze prea mult sunt foarte mari.

7. STABILEȘTE CU PARTENERUL TĂU CUM O SĂ VĂ ORGANIZAȚI ECONOMIILE.

Probabil ești obișnuită să îți organizezi singură banii, dar dacă urmează să te căsătorești, lucrurile se cam schimbă. Este important să stabiliți înainte de marele eveniment cum o să procedați cu conturile bancare. Discutați toate aspectele, cum ar fi plata chiriei, a intreținerii, eventualele credite bancare, dacă vreți să faceți anumite economii și pentru ce, etc., deoarece este un aspect care trebuie lămurit neapărat înainte de căsătorie.

8. ÎNVAȚĂ CUM SĂ TE CERȚI CORECT.

Poate ai sau nu dreptate, dar trebuie să știi până unde poți lăsa cearta să meargă și când să te oprești. Ai grijă ce cuvinte folosești, dacă le-ai rostit, nu mai ai cum să le iei înapoi. Căsnicia este ceva la care ai de muncit continuu, nu te superi, își iei lucrurile și pleci. învață cum să te cerți.

9. DISCUTAȚI DESPRE VIITORUL PE CARE VREȚI SĂ ÎL CONSTRUIȚI ÎMPREUNĂ.

În lumea ideală pe care ți-o imaginezi, o să munciți amândoi? Aveți unde să locuiți? Vă doriți copii? Sunt niște răspunsuri foarte importante pe care trebuie să le ai înainte să te căsătorești și nu după marele eveniment.

elle.ro.


Distribuie
..