8 milioane de petale de flori au plutit deasupra unui orăşel. Vezi IMAGINI SPECTACULOASE

Distribuie

Cu ocazia filmărilor pentru spotul publicitar menit să promoveze noul televizor lansat de o firmă celebră, realizat de agenţia de publicitate McCann, fotograful Nick Meek şi o echipă britanică specializată în efecte speciale şi-au unit forţele pentru a realiza un proiect unic şi foarte îndrăzneţ. Mai exact, au acoperit un orăşel micuţ din Costa Rica cu nu mai puţin de 8 milioane de petale colorate de flori.

Un oraş micuţ din Costa Rica a fost acoperit de nu mai puţin de 8 milioane de petale de flori, cu ocazia filmării spotului publicitar pentru un producător renumit de televizoare. Ambiţioasa idee a fost pusă în practica graţie faimoasei agenţii de publicitate McCann, a fotografului Nick Meek şi a unei echipe britanice specializată în efecte speciale.

Echipei de creaţie şi locuitorilor orăşelului din Costa Rica le-a luat nu mai puţin de două săptămâni să strângă cele mai îndrăzneţ colorate petale de flori pe care le-au găsit. În total, acestea au cântărit aproximativ 3.5 tone.

Apoi, echipa specializată în efecte speciale a făcut că toate petalele să zboare efectiv deasupra orăşelului, creând astfel un peisaj de poveste.

ADPM

 


Distribuie