8 lucruri pe care să le faci înainte să zbori cu avionul

Distribuie

Vara este perioada perfectă pentru a pleca în vacanță, mai ales că sunt o mulțime de concerte și festivaluri pe care nu trebuie să le ratezi! Așadar, uite câteva sfaturi despre ce să faci înainte de zbor:

1. Alege cu atenție compania aeriană. Majoritatea au aceleași condiții pentru cei care vor doar să călătorească, dar pentru cei pe care-i interesează și luxul, spațiul și nu numai, există companii care cer prețuri mai mari.

2. Vezi care sunt cele mai cerute perioade de transport cu avionul. De preferat este dimineața.

3. Fă o comparație a traseelor pe care ai putea să le alegi. Unele pot fi cu directe, altele cu escală.

4. Achiziționarea biletelor. Acestea se pot lua de pe site-urile companiilor, de pe site-uri interne sau internaționale care vând bilete, chiar și din agențiile de turism. Tot ce trebuie să ai este o carte de credit sau un cont, pentru a face transfer bancar.

5. Bagajele. Important este ca, după ce ai ales compania aeriană, să verifici și politica bagajelor, pentru a vedea care este limita de kg a acestora și nu numai.

6. Salvează-ți în telefon numerele pe care le folosești în caz de urgență. Printre ele se numără și cele de la recepția hotelului unde te vei caza, dar și cel de la compania aeriană.

7. Verifică vremea.  Chiar dacă te-ai uitat și înainte, nu strică să tragi din nou cu ochiul la prognoza meteo, asta ca să fii sigur că prinzi o vreme bună.

8. Estomparea fricii de zbor. Fie că ai zburat până acum cu avionul sau fie că nu, se poate întâmpla să-ți fie frică de înălțime. Încearcă, totuși, să nu te mai gândești la asta, ci la cum o să fie când ajungi la destinație.

zutv.ro


Distribuie
..