7 idei de cadouri pentru casă nouă

Distribuie

Prietenii tăi s-au mutat în casă nouă si te-au invitat să-I vizitezi? O ocazie numai bună pentru a le face un cadou util pentru noua gospodărie.

Dar ce cadou să le cumperi, să nu fie nici prea scump, nici prea banal, nici prea sofisticat? Mulţi ar spune că nu contează ce oferi, contează gestul, dar ştii şi tu că o sticlă de vin frumos împachetată este o idee prea banală.

Iată câteva idei geniale de cadouri pentru casă nouă:

1. Suport magnetic pentru fotografii

Rama foto poate fi un cadou potrivit pentru casă nouă, dar mai mult ca sigur prietenii tăi au deja o multime de astfel de decoraţiuni. De aceea, când vrei sa oferi o decoraţiune, trebuie să te gândeşti la ceva inedit, o forma deosebita, o culoare vibrantă.

2. Ceas de perete cu mesaj motivaţional

Un ceas de perete cu mesaj motivaţional poate fi un cadou deosebit de casa nouă. De fiecare dată când se vor uita la el, prietenii tăi vor dobândi o stare de bine.

3. Borcane decorative pentru bucătărie

Uneori, un cadou pe care îl realizezi singur(ă) poate fi avea un efect mai mare decât un cadou pe care îl cumperi din magazin. Cumpără câteva borcane cu capac şi umple-le cu ce vrei. Un exemplu ar fi hârtiuţe colorate în care să scrii câte o dorinţă.

4. Lenjerie de pat

Dacă dispui de un buget mai generos pentru un cadou de casă nouă, te poţi orienta către lenjeriile de pat. Iţi sugeram să alegi o lenjerie în nuanţe clasice, cum este această combinaţie alb-negru, deoarece imprimeurile abstracte sau florale nu sunt pe gustul tuturor.

5. Blender cu funcţii multiple

Aparatele electrocasnice mici sunt întotdeauna binevenite într-o casa. Pentru un cadou de casă nouă poţi alege sa cumperi un blender cu funcţii multiple, care poate fi folosit atât pentru tocare, cât şi pentru mixare. Este mic, ocupă puţin spaţiu şi arată bine.

6. Set de accesorii pentru baie

Un cadou elegant de casă nouă poate fi şi un set de accesorii pentru baie, compus din dispenser de săpun, suport pentru periuţe de dinţi, savonieră şi pahar.

7. Set de vase pentru gătit

Pentru prietenii tăi cei mai buni, poţi cumpăra un set de vase pentru gătit. Cu un astfel de cadou nu vei da greş niciodată. Iţi recomandăm un set format din oală şi tigaie, ambele cu strat antiaderent, pentru un gătit rapid şi sănătos.


Distribuie
..