5 bărbaţi trecuţi de vârsta tinereţii urcă pe scenă… dar ce urmează este o surpriză pentru toată lumea

Distribuie

Când aceşti bărbaţi au păşit pe scena concursului „Britain’s Got Talent”, nici publicul şi nici juriul nu se aşteptau să aibă parte de un moment atât de energic.

„Old Men Grooving” este numele acestei trupe formată din cinci bărbaţi cu meserii care nu se potrivesc neapărat cu statutul de dansatori veritabili. În momentul în care şi-au început numărul de dans, expresia de pe chipurile membrilor juriului era una de neîncredere, ba chiar de plictiseală. Însă atunci când ritmul muzicii şi stilul de dans al celor cinci bărbaţi s-a schimbat brusc, atât mulţimea prezentă în sală cât şi juriul s-au animat instantaneu.

Momentul lor dansant s-a dovedit a fi unul de excepţie din prisma energiei şi vivacităţii protagoniştilor dar şi a sincronizării mişcărilor. În reprezentaţia lor s-au regăsit chiar şi momente de break dance şi elemente de hip hop incredibile. Nu e de mirarea că prezenţa lor în concurs a fost apreciată la reala ei valoare, iar talentul dansatorilor de ocazie a fost aplaudat la scenă deschisă.

LiveBiz.ro


Distribuie
..