3 ZODII cu lipici la bani în 2016! Iată CINE sunt norocoșii

Distribuie

Unii nativi vin parcă pe lume poleiți cu aur și atrag banii ca un magnet. Fie că moștenesc averi ori sunt antreprenori de succes, câștigători la loto sau extrem de calculați și de întreprinzători, acești nativi știu cum să facă bani peste bani.

Iată care sunt cele 3 zodii care au o predispoziție aparte spre îmbogățire:
Fecioara
Este zodia care a dat cei mai mulți bogati, întrucât acești nativi au calități de milionar. Sunt oameni tenace, perseverenți și vor să obțină rezultate excelente în tot ceea ce întreprind. Nu se gândește la bani neapărat, însă aceștia sunt un rezultat al abilităților lor de a analiza și a manevra situații, dar și a dorinței de perfecțiune, a meticulozității de care dă dovadă. Are și un noroc chior uneori. Poate să moștenească o avere fabuloasă de la o rudă bogată de care habar nu avea.
Leu
Leul parcă s-a născut cu o lingură de argint în gură. Face cum face și atrage norocul de partea lui. E unul dintre cei mai norocoși nativi, având șanse să se îmbogățească peste noapte doar pentru că, într-un moment de inspirație, a jucat un bilet la loto. Iubește luxul și ideea de bogăție în sine, de aceea orice își cumpără, fie că e vorba despre haine, mașină sau casă, vor fi dintre cele mai scumpe. Nu e însă tipul de bogat care agonisește, pentru că nu este în stare să strângă bani pentru zile negre.
 
Scorpion
Scorpion este un „businessman” talentat atunci când vine vorba de afaceri ciudate. Totul ține de ambiție în cazul sau și mai puțin de noroc. Când are un vis, nimic nu îi stă în cale. E în stare să își folosească și puterea de seducție. Are o intuiție deosebită care îl ajută să detecteze oportunitățile sau afacerile avantajoase. E superstițios și mizează mult pe puterea supranaturalului. De aceea poartă mereu cu el iconița cu sfântul al cărui nume îl poartă sau un obiect-talisman în puterea căruia își pune toată încrederea.

Distribuie
..