3 Sud Est au revenit! Uite ce piesă a lansat legendara trupă

Distribuie

Au făcut istorie la sfârşitul anilor ’90 şi începutul anilor 2000, iar acum revin cu o nouă melodie. Băieţii de la 3 Sud Est vor lansa, vineri, piesa „Emoţii”.

„Laurenţiu, Mihai şi Viorel, membrii trupei care a oferit poveşti, trăiri şi sentimente, lansează un single care împărtăşeşte aceeaşi emoţie pozitivă fanilor 3 Sud Est, de ieri şi de azi”, se arată într-un comunicat de presă remis Ziare.com.

Băieţii sunt foarte încântaţi de rezultat, dar au şi emoţii pentru cum va prinde melodia.

E o poveste de dragoste sau o declaraţie de iubire pentru toţi oamenii care ne-au susţinut, ne-au inspirat şi au fost mereu echipă, sufletul şi bucuria noastră. E un ‘mulţumesc’ din partea 3 Sud Est pentru iubirile din viaţa personală şi pentru gaşca mare de fani, cei care ne admiră, ne urmăresc şi cărora aşa am ales să le mulţumim pentru tot„, a declarat Laurenţiu.

Şi Mihai a spus că noua melodie reprezintă o împărtăşire a sentimentelor lor.

„A fost o experienţă foarte tare, ne-am bucurat că vom fi din nou împreună, iar in studio şi să avem un alt proiect muzical, ca echipă. Gaşca a revenit, suntem aici pentru voi, cu tot sufletul şi cu multe… Emoţii”, adaugă Viorel.

Formaţia 3 Sud Est, care oficial se numea 3rei SudEst, s-a lansat în 1997 şi a făcut istorie cu melodii precum „Amintirile”, „De ziua ta”, „N-ai avut curaj” sau „Te plac”. În 2008, băieţii au ales să meargă pe drumuri diferite.


Distribuie
..