18+ | Cum să te asiguri că nu eşti prins când te uiţi la filme pentru adulţi

Distribuie

Toată lumea se uită la filme pentru adulţi, dar nimeni nu vrea să fie prins chiar în timp ce face asta. Aşa că iată câteva practici generale care te vor ajuta să scapi basma curată.

Dacă nu locuieşti singur şi nu vrei să rişti să te prindă cineva în timp ce urmăreşti un film pentru adulţi, cel mai bine este să te asigură că nu e nimeni acasă atunci când apeşi „play”. Chiar şi aşa, e bine să-ţi iei câteva măsuri de siguranţă, pentru că nu se ştie niciodată cine apare.

1. E bine să ai pregătită o altă fereastră pe care să schimbi rapid (Alt+Tab) dacă din senin apare cineva în preajma ta. Cel mai uşor este să ai deschis un document cu mult text, ca să poţi spune că lucrezi la ceva.

2. Poţi să închizi rapid fereastra în care rulează filmul cu combinaţia de taste Alt+F4. Evident, ai şi opţiunea să foloseşti mouse-ul, dar mişcarea agitată cu care vei pune mâna pe mouse s-ar putea să dea de bănuit.

3. Dacă te uiţi la filme online şi obişnuieşti să ţii mai multe tab-uri deschise, asigură-te că ai dezactivat opţiunea prin care eşti întrebat dacă vrei să închizi toate ferestrele.

4. Dacă stochezi în computer filme pentru adulţi şi mai are şi altcineva acces la device, poţi crea un fişier „zip” sau „rar” parolat, căruia să-i dai un nume „conspirativ”.

5. Aşează monitorul astfel încât să nu fie vizibil şi pentru alţii. E de preferat să stai cu faţa spre uşă, pentru a vedea dacă vine cineva. Dacă ai laptop, e uşor să închizi capacul şi să pretinzi că tocmai ai terminat ce aveai de făcut.

fişier „zip” sau „rar” parolat, căruia să-i dai un nume „conspirativ”.

6. Nu folosi boxe, dacă există riscul să fii surprins uitându-te la filme pentru adulţi. Foloseşte căşti, însă nu dintr-acelea care blochează toate sunetele din exterior.

Dacă nu eşti singurul care foloseşte computerul, când te uiţi la filme pentru adulţi este important să faci următoarele:

Şterge istoria navigărilor pe Internet, eventual după fiecare sesiune. Nu e obligatoriu să ştergi tot, ci poţi selecta doar sesiunile „compromiţătoare”.

zutv.ro


Distribuie