10 lucruri pe care TREBUIE să le ai în geantă zi de zi

Distribuie

Orice femeie are câteva obiecte fără de care nu iese din casă. Fie că este vorba de rimel, cheile de la maşină, sau şerveţele umede, vezi care sunt cele 10 lucruri pe care trebuie să le ai în geantă în fiecare zi.

1. Ruj

Nu ştii niciodată când primeşti un telefon care te invită la o cafea romantică, un mail care te anunţă că şefii cei mari ai companiei vin în vizită, sau că ai 5 minute să arăţi perfect în geenral. Nicio femeie nu ar trebui să plece de acasă fără un ruj la ea, scrie unica.ro.

2. Plasturi şi şerveţele

Plasturii sunt necesari dacă te loveşti, dacă te înţepi, dacă îţi rupi o unghie şi dacă te împiedici pe stradă fără un motiv anume. Micile accidente se întâmplă mereu şi nimic nu te ajută la nevoie mai tare ca un plasture şi un şerveţel uscat şi curat.

3. Set aţă şi ac/ ace de siguranţă

Tot legat de mici accidente, nu ştii niciodată ce se poate întâmpla pe durata unei zile la serviciu sau chiar şi în vacanţă. O aţă, un ac, sau măcar un ac de siguranţă te pot salva când ţi se rupe breteaua la sutien, când îţi cade un nasture, sau când te trezeşti în mijlocul drumului cu o gaură în tiv.

4. Elastic de păr, agrafe

Câteodată ai nevoie de un pic de aer şi părul lung te încurcă? Poate că vrei să te simţi fresh, dar nu ai timp să faci un duş, să te coafezi, etc. Un elastic de păr şi câteva agrafe te ajută să te împrospătezi rapid şi să îmblânzeşti un păr obosit după o zi de muncă.

5. Aspirină sau ibuprofen

O durere de cap neaşteptată îţi poate ruina întreaga zi. Nu pleca niciodată fără o apstilă pentru dureri de cap la tine.

6. Gumă de mestecat sau bomboane mentolate

Nu ştii niciodată când ai nevoie rapid de o respiraţie proaspătă. O întâlnire de afaceri după ce la prânz ai mâncat salată cu ceapă, iubitul vrea să te scoată în oraş, sau o surpriză romantică, care te surprinde nespălată pe dinţi.

7. Brichetă sau chibrituri

Chiar dacă nu eşti fumătoare, o sursă de lumină şi foc te poate scoate din câteva încrucături. Indiferent dacă ai rămas cu maşina în pădure şi ajutorul vine abia dimineaţa, dacă s-a blocat liftul şi eşti singură în întuneric, sau doar vine la tine un tip drăguţ şi îţi cere un foc, ai nevoie de o sursă rapidă.

8. Bani cash (50 lei)

Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Viaţa are obiceiul să ne surprindă plăcut sau neplăcut şi trebuie să fii emreu pregătită. Ţine mereu la tine în geantă nişte bani pentru urgenţe, de la un taxi care trebuie să te ducă rapid undeva, la un suc dacă ţi se face rău, sau un prânz surpriză la care trebuie să cotizezi.

9. Oglindă compactă

O oglidă mică, compactă în geantă te poate salva de momente jenante, Cuma r fi mâncare rămasă în dinţi, machiaj întins, sau o şuviţă care se ridică în mijlocul coafurii tale elaborate.

10. Tampoane sau absorbante

Nimic nu e mai groaznic decât să te trezeşti cu un „accident”în lenjerie şi să nu ai niciun tampon la tine. Poate că ciclul tău este regulat ca un ceas, dar o colegă are nevoie de ajutor urgent. Fii emreu pregătită, ca să nu simţi ruşine şi durere în acelaşi timp.


Distribuie
..