10 lucruri despre personalitatea femeii din zodia GEMENI! De ce nu este genul care „să se aşeze la casa ei”

Distribuie

Femeile din zodia Gemeni sunt cunoscute pentru gandirea lor optimista si pentru dubla personalitate, care le impiedica sa ia decizii rapide si le face sa se razgandeasca destul de repede.

1. O nativă din Gemeni este extrem de isteaţă şi are abilitatea de a discuta orice subiect, de la politică la religie, călătorii până la bârfe legate de viaţa celebrităţilor, notează perfecte.ro.

2. Îi place să călătorească, să experimenteze lucruri noi, să cunoască oameni interesanţi şi să îşi lărgească astfel orizonturile culturale. Stau excelent la capitolul comunicare şi au o mulţime de prieteni.

3. Femeia din zodia Gemeni este independentă şi optimistă, îi respectă pe cei din jur şi aşteaptă acelaşi lucru din partea celorlalţi. Nu fac nimic care să le pericliteze această independenţă: nu s-ar implica într-o relaţie dacă asta ar costa-o libertatea.

4. Este mereu ocupată, este multi tasking şi are o mulţime de hobbyuri şi interese. Partea proastă este că devin destul de uşor dezinteresate şi lasă lucrurile neterminate.

5. Din punct de vedere financiar, femeia- Gemeni poate face economii dacă îşi doreşte cu adevărat, însă preferă mai degrabă să îşi cheltuiască banii pe hobbyuri şi pasiuni. Cumpără lucruri pe baza impulsului de moment.

6. Nu este tocmai genul „de casă”. Îi place să lase pe altcineva să se ocupe de curăţenie, facturi şi alte treburi domestice.

7. Din punct de vedere sentimental, este romantică şi nu se grăbeşte să „se aşeze la casa ei”. Va căuta şi va experimenta până va găsi pe cineva de care va fi mulţumită.

8. Femeia din zodia Gemeni rareori se îndrăgosteşte nebuneşte şi se implică într-o relaţie stabilă şi de durată. Preferă, mai întâi, „să testeze apele” şi să vadă care este „oferta”. Visătoare, femeia-Gemeni vede dragostea ca pe ceva utopic, asa că de multe ori tratează iubirea ca pe un simplu sport.

9. Apreciază orice efort al partenerului pentru a face relaţia să meargă. Îi plac gesturile romantice, care menţin relaţia vie. 

10. Din punct de vedere sexual, vrea o experienţă totală, care să implice toate simţurile – vizual, auditiv şi tactil. 


Distribuie
..