Vrei o partidă reuşită de SEX în PUBLIC? Îmbracă-te corect. AFLĂ alte sfaturi

Distribuie

Sexul în public este una dintre cele mai des întâlnite fantezii ale cuplurilor nonconformiste. Fiorul de adrenalina oferit de gândul că aţi putea fi prinşi, doza de exbiţionism şi, nu în ultimul rând, dorinţa carnală transforma această fantezie într-una din cele mai reuşite modalităţi de a face sex. Asta doar cu condiţia de a nu fi prinşi.

Iată câteva sfaturi pentru o partidă reuşită.

Fii atentă când alegi locul

Pe primul loc în topul acestor sfaturi se numără locul în care alegeţi să faceţi sex. Cu cât este mai retras, cu atât şansele că cineva să vă prindă în mijlocul acţiunii sunt mai mici.

Dacă este vorba de sex în aer liber, caută locuri ferite de privirile indiscrete, mici poieniţe retrase, un colt din propria voastră curte, între câteva stânci pe o plajă, într-o padure la munte etc.

Acoperă geamurile maşinii

Sexul în maşină este una dintre fanteziile preferate ale cuplurilor, iar dacă te gândeşti să îl încerci, ai grijă să acoperi geamurile din spate ale maşinii cu hainele voastre mai groase, scrie bzi.ro.  Alegeţi un loc mai ferit, cum ar fi o fabrica părasită, o margine de pădure, un drum prea puţin circulat şi aşteptaţi să apună soarele pentru a vă face de cap.

Totodată, ai grijă să nu te dezbraci complet, pentru a nu oferi un spectactol erotico-vizual în caz că sunteţi surprinşi de poliţie, de exemplu. Spaţiul este limitat, aa caă cea mai bună poziţie este ca tu să fii deasupra lui.

Îmbracă-te corect

Sexul în locuri publice, cum ar fi cel în toaleta unui restaurant, necesită o anume ţinută. Pentru a fi sigură că nu întâmpini probleme, este bine să te îmbraci într-o fustă scurtă, eventual fără lenjerie intimă.

În acest fel iubitul tău poate să te penetreze fără ca tu să fii nevoită să dai fusta jos. De asemenea, bluza ar fi bine să fie una cu nasturi care se poate descheia relativ uşor pentru ca el să poată ajunge mai rapid la sânii tăi.

Alege o cabină de probă mare

O altă fantezie clasică este legată de sexul în cabina de probă. Nimic nu este mai incitant pentru libidoul unui bărbat decât să îşi vadă iubita în lenjerie intimă în timp ce probează o rochiţă sexy. Roagă-l să intre să te ajute cu încheierea fermoarului, iar apoi faceţi-vă de cap chiar acolo.

Alege o cabină mare şi îndepliniţi-vă fantezia la o oră matinală, când magazinul abia s-a deschis. Angajaţii vor fi încă ocupaţi cu alte lucruri şi nici clienţi prea mulţi nu vor fi la ora aceea.

Fii mereu cu ochii-n patru

Ştim că probabil este greu să fii atentă la eventualele pericole, însă secretul unei partide reuşite este să fii mereu pregătită în cazul în care riscaţi să fiţi surprinşi. Evită să atragi atenţia asupra voastră şi încearcă să nu faci zgomot. În acelaşi timp, oricât de greu ar părea, încearcă să fii vigilentă tot timpul.

Stai departe de zonele intens circulate

Fiorul provocat de gândul că aţi putea fi prinşi reprezintă o mare parte din atracţia pentru sexul în public. Totuşi, este recomandabil să alegeţi zone mai puţin circulate, tocmai pentru a evita să apăreţi la stiri sau pe cine-ştie-ce site destinat iubitorilor de filmuleţe XXX.


Distribuie
..