Video EXPLICATIV cum adoră femeile să fie sărutate pe GÂT

Distribuie

Prea puţini bărbaţi ştiu că gâtul unei femei este, de fapt, propria lor armă care-i ajută să convingă femeia în cauză să lase garda jos şi să se dăruiască total. Gâtul unei femei este una dintre cele mai erogene zone ale corpului, dar şi cel mai uşor de sărutat. Mai exact, la prima întâlnire, o femeie mai repede se lasă luată în braţe şi sărutată delicat pe gât de bărbatul cu care a ieşit decât se lasă sărutată cu limba.

Aşadar, bărbaţii care au impresia că au dat-o în bară pentru că ea nu s-a lăsat sărutată pe buze ar trebui să încerce să se apropie fizic de femeia pe care au pus ochii ţintind la gâtul ei.

Mai mult, femeile sunt obişnuite ca bărbaţii să se încline să le sărute pe buze, cu limba, nu au avut parte, în experienţa lor amoroasă, de prea mulţi bărbaţi care să le ia mai întâi în braţe şi să le sărute pe gât. Astfel că multe femei vor fi luate prin surprindere, iar până să apuce să se dea uşor la o parte, o să constate că senzaţia este prea plăcută ca să nu răspundă în acelaşi fel, scrie bzi.ro.

Totodată, sărutul pe gât generează eliberarea de endorfine, acei hormoni care oferă o stare de bine, de relaxare, de plăcere, care şi sporesc senzaţia de excitare şi accelerează fluxul de sânge care trece prin pereţii vaginului. Iar toate acestea pot porni foarte simplu de la un sărut pe gât.

Cu cât un bărbat sărută mai mult gâtul unei femei, cu atât ea va fi mai relaxată şi mai dispusă să se dăruiască. De altfel, chiar şi pentru iniţierea unei partide de sex sunt mai eficiente sărutarile din zona gâtului decât sărutul franţuzesc clasic.

Totuşi, pentru că sărutul pe gât să fie unul reuşit, indiferent că este primul contact fizic sau aţi făcut deja sex, sărutul nu trebuie să fie impulsiv.

Orice zona de la nivelul gâtului generează placere, de la ceafă, pe oasele coloanei, înconjurând gâtul până la clavicule şi umeri.

Priveşte împreună cu iubitul tău acest video explicativ!

 


Distribuie
..