Vei obţine un ORGASM garantat, dacă ţii cont de aceste SFATURI

Distribuie

Plăcerea care ţi-o dă un orgasm este enormă, însă nu toate femeile pot ajunge la acest apogeu al extazului. Aici, motivele sunt din cele mai diverse, fie că persistă o cauză psihlogică, fie partenerul nu este bine dotat. Chiar şi aşa, există anumiţi paşi pe care îi poţi urma ca să ajungi în mod garantat la plăcerea pe care ţi-o dă un orgasm.

Dacă vrei să fii sută la sută satisfăcută în pat trebuie să ţii cont de faptul că ambii sunteţi responsabili pentru obţinerea unui orgasm. Nu te baza doar pe partener, ci acţionează şi tu. E important sa intelegi ca dacă ţi-l doreşti, ai o mare răspundere în obţinerea lui, şi, deci, nu numai partenerul tău este responsabil la acest capitol, scrie sfatulparintilor.ro.

Iată ce trebuie să faci ca să obţii garantat un orgasm:

 Abandonează-te întru totul
Simte-te bine în propria-ţi piele şi goleşte-ţi mintea de orice urmă de gând negativ. N-o sa ajungi niciodată la marele orgasm dacă ai tot felul de preocupări pentru detalii neimportante şi nu te concentrezi asupra propriul corp.

 Exersează cu vibratorul
Unul dintre ele mai bune exerciţii ca să obţii un orgasm este să practici şi exersezi plăcerea cu un vibrator. Investeşte într-unul şi exersează cât poţi de mult, ca să realizezi pe ce butoane trebuie să apeşi, ca să declanşezi valurile de placere.

 Lubrifiază-te
Dacă lubrifierea naturală nu e suficientă, suplimentează. Achizitionează-ţi un lubrifiant şi foloseşte-l din plin; un vagin bine lubrifiat răspunde mult mai bine la stimulii de placere.

 Pregateşte-ţi corpul pentru sex
Fă exerciţii de respiraţie – nici nu ştii cât de importante sunt! Începi prin a respira rar şi adânc, astfel încat să creşti nivelul oxigenului din corp şi, deci, fluxul sanguin, care va iriga mult mai bine toate organele tale sexuale.

 Nu neglija starea psihică

Dacă aştepţi o partidă de sex spectaculoasă chiar diseară, începi s-o pregăteşti cu multa atenţie, eventual trimiţând partenerului câteva sms-uri deocheate care vă vor seta amândurora mintea către starea care trebuie.

 Concentrează-te doar asupra ta
Suna egoist? Nu e. Fiindcă şi partenerul îţi va mulţumi pe deplin dacă o vei face. Numai concentrându-te asupra ta vei obţine cea mai autentică plăcere şi vei fi capabilă să-l faci fericit şi pe el.

 Nu-ţi fie teamă să dai drumul imaginaţiei
Indiferent ce ar însemna asta în ceea ce te priveşte, exprimă-te aşa cum simţi: îmbracă-te în asistenţa, pune-ţi un costum de latex, fă tot ce-ţi trece prin minte ca să te simti sexy. Nu uita, când te simţi sexy, înseamnă că eşti sexy.

 Fă sex când eşti la ciclu
Pe perioada menstruaţiei, libidoul creşte, iar sângele din vagin dă un megaplus de senzaţii de plăcere care îţi vor oferi cel mai tare oargasm pe care poate că nici nu banuiai că-l poţi avea.


Distribuie