Vedetele care sunt DEPENDENTE de SEX (FOTO)

Distribuie

Dependenţa de sex, numită şi hipersexualitate este considerată de către psihologi drept o tulburare mintală. Potrivit datelor oficiale, în Marea Britanie se declară obsedaţi de sex peste patru milioane de oameni.

Există şi unele vedete, care au recunoscut în presă că sunt afectaţi de această dependenţă. Iată care sunt acestea:

Kanye West

Rapperul a recunoscut fără sfială  că este activ sexual încă din copilărie. „Oamenii mă întrebă adesea despre potenţă. Eu am dependenţă de sex de la o vârstă foarte fragedă. Cred că am o problemă – vreau s-o fac tot timpul”, a declarat Kanye pentru  revista „Details”.


foto: omg.yahoo.com

Tyger Woods

Sportivul a declarat că este dependent de sex după ce soţia acestuia a găsit în telefonul mobil mesaje erotice adresate unei amante. Ulterior a urmat un scandal, în care mai multe femei au declarat că au avut relaţii sexuale cu Tyger.

foto:golfdigest.com

David Duchovny

Fanii serialului „Dosarele X” au rămas uimiţi de faptul că protagonistul a fost internat într-o clinică pentru tatarea dependenţei sexuale, în anul 2008.

foto:funbaz.com

Lindsay Lohan

Uimitor, însă şi printre femei-vedete există dependeţa de sex. Lindsay Lohan are o listă lungă cu bărbaţi cu care a avut relaţii sexuale.

foto:usmagazine.com

Russell Brand

Artistul este cunoscut ca cel mai mare fustangiu din showbizul american.  Brand  a declarat pentru revista „The Sun”  că a avut relaţii sexuale cu cel puţin 2.000 de femei.

foto: thebertshow.com

Charlie Sheen

În presă se vehiculează că Charlie ar fi făcut sex cu 5.000 de femei. Mai mult, Sheen  a fost de nenumărate ori surprins de paparazii în compania prostituatelor, fapt care i-a distrus reputaţia şi a dus la expluderea lui din serialul   „Doi bărbaţi şi jumătate”.

foto: usmagazine.com

Denise Welch

Actriţa în vârstă de 55 de ani a declarat că a avut peste 1.000 de relaţii sexuale.
„Îmi place să fac sex. Care este problema să fii dependent de sex? Ador să fac amor”, a dezvăluit Denise pentru o revistă americană.

foto:chroniclelive.co.uk


Distribuie
..