Urmează câteva sfaturi înţelepte pentru mutatul împreună

Distribuie

Mutatul împreună este un pas foarte important într-o relaţie. Acest lucru vă poate apropia mai mult ori vă poate face să distrugeţi ceea ce aţi construit până acum. Pentru a evita conflictele şi neînţelegerile, stabiliţi câteva reguli simple chiar de la început.

Atunci când vă decideţi dacă vreţi să vă mutaţi cu adevărat împreună, trebuie să înţelegeţi că nu este de uşor precum pare. Pentru a locui împreună cu partenerul de viaţă trebuie să ţineţi  cont de:

Cheltuieli comune -sunt un lucru foarte important într-o relaţie. Banii nu sunt nicioadtă prea mulţi, iar din acest motiv pot deveni foarte des un motiv de ceartă. Trebuie să fiţi foarte atenţi pe ce cheltuiţi, ca să nu se întâmple să rămâneţi fără bani până la sfârşitul lunii. Noi, femeile, trebuie să ne mai limităm de la shopping nebun cu fetele şi să înţelegem că banii nu mai sunt doar pentru cheltuielile noastre, dar şi ale partenerului.

Oaspeţi – chiar dacă vă palce la ambii să primiţi musafiri, vizita lor cât mai frecventă poate să deranjeze. Pentru un bărbat de obicei, primirea musafirilor este o plăcere. Nu e nevoie să pregătească mâncarea, să facă ordine, pe când femeia, trebuie să-şi frâmânte capul la câte treburi are de făcut. Discutaţi unul cu cellălalt despre cât de des sunteţi dispuşi să invitaţi musafiri acasă la voi, şi optaţi mai mult pentru ieşirile în oraş cu aceştia.

Curăţenie -se ştie că bărbaţii sunt foarte dezordonaţi şi le place să lase hainele prin toată casa. Încearcă să eviţi cearta din această cauză şi să încercaţi să vă împărţiţi sarcinile pentru toată ziua. Aşa, fiecare va aeva de făcut lucrul său.

Activităţi comune – pentru a nu cădea în capcana de a vă depărta emoţional unul de celălalt, încercaţi să vă înfrumuseţaţi viaţa cu activităţi de cuplu. Gătiţi cina împreună, uitaţi-vă la un film, faceţi o plimbare în aer liber cu bicicleta, etc.

Intimitate – chiar dacă vă iubiţi foarte mult şi vă place să petreceţi timpul împreună, fiecare are nevoie de intimitate. Dă-i voie partenerului tău să răsufle, lucraţi în camere separate, dacă aveţi 2, iar seara reuniţi-vă.

Dacă sunteţi siguri că vreţi să vă mutaţi împreună, respectaţi-vă şi fiţi fericiţi!

 


Distribuie
..